Sendvič na “naglo”

Pomiješajte limenku divljeg lososa sa žlicom majoneze, 2 žlice nasjekcanoga korijandra te sokom ½ limuna i ½ limete. Žlicom stavite u rezrezan pita kruščić.

Evo kako napraviti ukusni sendvič na “naglo”.

1 / Propirjajte 5-6 škampa, posolite i popaprite pa umotajte listom puterice. Gore stavite šaku klica mungo graha, tanko nasjeckan mladi luk, srirachu i popržen sezam.

2 / Prerežite pecivo pa na svaku polovicu stavite rajčicu, dimljeni losos, jaje ispečeno na oko i nasjeckan vlasac

3 / Ostatak majoneze s jalapeñom i kukuruzom upotrijebite za sendvič s ribom: u pecivo stavite riblji filet, a na njega spomenutu majonezu, tanko narezan crveni kupus, klice alfa-alfe i listiće korijandra.

4 / Između 2 kriške bijeloga kruha stavite hrskavi kikiriki-maslac, poprženu slaninu, med i pahuljice sušene crvene paprike.

5 / Pomiješajte limenku divljeg lososa sa žlicom majoneze, 2 žlice nasjekcanoga korijandra te sokom ½ limuna i ½ limete. Žlicom stavite u rezrezan pita kruščić.

6 / Na pšeničnu tortilju stavite natrganu piletinu, narezane crne masline, marinirana srca artičoka, feta sir, slanutak i nasjeckani peršin.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh