Pravi dodaci za najbolje sendviče koje ste ikad jeli!

Namaz od slanutka odlično se slaže sa zapečenim mesom. Kremasta salata od kupusa savršen je dodatak pastramiju, pečenoj svinjetini i rebarcima u sendviču. I to definitivno nije sve...

Odlični sendviči posjeduju ravnotežu okusa i aroma. Da biste to postigli, morate uskladiti sve dodatke.

 

Slatko

UMAK OD BRUSNICA
Kiseli okus bobica “razbuđuje” puretinu i piletinu.

JABUKE
Slatke i kisele istodobno, daju i ugodnu hrskavost.

KARAMELIZIRANI LUK
Kad ga se dugo kuha na laganoj vatri, luk gubi vonj i postaje sladak.

SENF S MEDOM
Samo malo dovoljno je kao ravnoteža slanoj šunki ili slanini.

 

Kremasto

HUMUS
Gušći od majoneze, namaz od slanutka odlično se slaže sa zapečenim mesom.

GUACAMOLE
Namaz od avokada dodajte u sendvič od puretine ili zapečenog sira sa slaninom.

PESTO
Bosiljak, češnjak i pinjoli istodobno daju i svježinu i dubinu.

 

Pikantno

PEPPADEW PAPRIČICE
Osim slatko-ljute note, daju i laganu hrskavost.

HARISSA
Spravlja se od pečenih i ljutih paprika. Upotrebljavajte pažljivo.

KIMCHI
Korejski ljuti kiseli kupus ostvaruje sklad sa slatkim stvarima.

 

Kiselo

BALZAMIČNI OCAT
Samo kap-dvije intenzivira okus mesa i sira.

KREMASTA SALATA OD KUPUSA
Savršen dodatak pastramiju, pečenoj svinjetini i rebarcima u sendviču.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh