Kako je Ed Sheeran izgubio 23 kilograma

Engleska pop zvijezda zamijenila je pizze i pivo sa svakodnevnim sprintevima.

Ed Sheeran se definitivno ne uklapa u kalup konvencionalne pop zvijezde: od nekada bucmastog pjevača danas je prepoznatljiv po tetovažama i crvenoj kosi. Neovisno o svom izgledu ovaj 25-godišnji Englez autor je iznimno popularnih stihova, a za svoje glazbene sposobnosti zavrijedio je već 3 Billboard top 10 hita, 2 Grammyja te više od 3 milijuna prodanih albuma u SAD-u. Sad je to impresivnoj statistici dodao i 23 – što je broj kilograma koje je nedavno!

Sheeran je priznao na radiju Signal 1 da je nakon mjeseci provedenih na turneji prošle godine, natukao zavidnu kilažu. “Nisam ni bio svjestan koliko sam aktivan bio na turneji. Hranio sam se  pizzom i pivom, ali kako sam nastupao u noćnim satima po dva i više sata, bio sam u prilično dobroj kondiciji. No nakon prestanka turneje nastavio sam jesti pizze i pivo i odjednom više nisam mogao stati u ništa – sva se moja odjeća smanjila”, sa smijehom je rekao Sheeran.

Stoga je upomoć pozvao svoju djevojku, hokejašicu Cherry Seaborn, koja mu je sastavila plan prehrane i vježbanja.

“Svaki dan, bez izuzetka, radio sam 10-minutne sprinteve: u intervalima od 30 sekundi sprinteva i 30 sekundi laganog trčanja. Ključ je u tome da ne propustite ni jedan dan vježbanja, pa nećete morati vježbati cijeli sat”, otkrio je popularni pjevač.

Sheeran trenutno teži oko 72 kg što će mu, bez sumnje, biti izvrsna motivacija pred buduću turneju sa novim albumom Divide.

Komentari

▲ Povratak na vrh