John Goodman otkriva zašto je izgubio više od 45 kilograma

Glumac je mršavio postepeno, ali učinkovito

John Goodman u jednom je trenutku težio čak 180 kilograma. Ovaj 64-godišnjak nije otkrio koliko kilograma ima sada, ali razlika je zapanjujuća.

Glumac filmova 10 Cloverfield Lane i Bostonski heroji izgubio je najmanje 45 kilograma u protekle dvije godine, a po svemu sudeći planira nastaviti pridržavati se zdravog načina života. Svoju transformaciju pripisuje novom pristupu mršavljenja.

“Prijašnje dijete potrajale bi oko tri mjeseca. Tada bih izgubio 25 do 30 kilograma, a onda bih se nagradio sa šest limenki piva ili hranom koja bi me vratila starim nezdravim navikama”, rekao je Goodman za ABC i nadodao: “Ovoga puta odlučio sam mršavjeti polako, korak po korak. Više se kretati i vježbati. Došao sam u godine kada si više ne mogu priuštiti da samo sjedim i ne krećem se.”

Pojedinosti o glumčevim strategijama mršavljenja nisu poznate. Tvrdi da se uopće nije vagao te da ni sam ne zna koliko je kilograma točno izgubio, ali da mu je nedostatak sna bila glavna motivacija za mršavljenje.

“Doista je iscrpljujuće samo sjediti i razmišljati o tome što ćete sljedeće pojesti. Želio sam živjeti boljim životom od toga”, izjavio je glumac.

Srećom za njega, istraživanja su pokazala da je gubitak kilograma lakši i učinkovitiji ako što dulje zadržimo svoje zdrave navike.

Komentari

▲ Povratak na vrh