Jastog s vinaigretteom od smeđeg maslaca

Pecivo za hot dog premažite umakom te popržite u tavi na srednjoj vatri dok ne posmeđi. U drugoj tavi zagrijte nešto mesa lososa s 2 žlice umaka i time nadjenite pecivo.

Za umak na srednje jakoj vatri u tavi rastopite 100 g maslaca miješajući pjenjačom dok ne postane smeđ, 3 do 5 min. Ulijte u zdjelu i dodajte žlicu limunova soka te morsku sol. U veliku loncu do vrenja zagrijte vodu i u njoj, poklopljeno, 7 min kuhajte 2 jastoga od 600 g.

Ohladite u hladnjaku pa izvadite meso. Pecivo za hot dog premažite umakom te popržite u tavi na srednjoj vatri dok ne posmeđi. U drugoj tavi zagrijte nešto mesa lososa s 2 žlice umaka i time nadjenite pecivo. Pospite nasjeckanim svježim vlascem. —Andrew Taylor, chef u Eventide Oyster Co. u Portlandu, Maine

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh