Što sve možete saznati iz samo jednog poljupca?

Upoznali ste prekrasnu djevojku i jedva čekate poljubiti je? Obratite pažnju na sljedeće znakove i saznajte slijedi li još poljubaca i kakav će vam biti seks!

Tijekom prvog poljupca s djevojkom koja vam se jako svidjela, razina hormona zbog kojih se osjećate dobro, dopamina, trebala bi skočiti u nebo. Ali ako vam je osjećaj tako‑tako dok ispreplećete jezike i ne osjećate seksualnu kemiju, teško da ćete poželjeti još poljubaca s njom. 

Koliko se ona brine o sebi ?
Svatko od nas ima specifičan okus u ustima, miris i dah koji potječe od prehrane, genetike i općeg zdravstvenog stanja, objašnjava Justin Garcia, direktor istraživanja na Institutu Kinsey na Sveučilištu Indiana u SAD-u. Stoga, ako pri prvom poljupcu osjetite kako ona ima gustu slinu (što znači dehidraciju) i pepeljasti okus (što znači da je vjerojatno pušač) radi se o osobi koja baš i ne drži do vlastitog zdravlja.

Kakav će biti seks?
Ljubljenje vam može otkriti koliko je vaš partner pažljiv kad je riječ o vašim željama i tome što se vama sviđa, kaže nadalje Garcia. Netko tko počinje laganim poljupcem i istražuje svaki djelić vaših usta, vjerojatno će se fokusirati i na predigru te kako vas zadovoljiti. Netko tko odmah navali i uvali vam jezik, vjerojatno je sebičan i u seksu.

Komentari

▲ Povratak na vrh