Kako stvoriti eksplozivnu kemiju?

Pogledajte je u oči. Susretanje pogleda potencijalnog partnera pokreće mjerljiv odgovor nazvan efekt kontakta očima: smatra li vas privlačnim, kontakt očima može pojačati taj osjećaj.

Kada danas govorimo o upoznavanju žena, tražimo dobru kemiju. Ah, tako je dobro vidjeti znanost kao dio srednje struje. Eksperiment počnimo hipotezom: sviđate joj se – ili ćete joj se sviđati nakon što nekoliko trenutaka provede s vama. Iako sam kao i većina zabrinut zbog globalnog zatopljenja, ovdje treba otopiti led. Ovi trikovi, utemeljeni na nedavnim istraživanjima, zagrijat će stvari.

Odjeća kao katalizator razgovora

Kao što možda znate, nosim leptir-mašne, na košulju. Prilično često to potakne šarmantnu konverzaciju. Žene primjećuju. Očito, ne mogu si pomoći. Što god da odaberete – kravatu, hozntregere, sat ili remen – siguran uspjeh jamči crvena boja. Studije pokazuju da crvena, bila to tamna, grimiznocrvena ili svježa boja ruže, privlači više romantične pozornosti nego plava – čak i ako je posrijedi prekrasna nijansa plamena Bunsenova plamenika.

U skladu s evolucijskom dobi

Želite se ponašati kao mudar holocenski čovjek, a ne kao neandertalac. Postoji ne tako suptilna razlika između hrabrog, otvorenoga govora tijela (uspravno stajanje prekriženih ruku), koji je ženama privlačan, i primitivnog ponašanja. Prema rezultatima istraživanja, mirno ponašanje na početku može biti vaš ključ za drugi izlazak, stoga curki dajte dovoljno prostora da diše. Ne naslanjajte se na nju i nemojte dominirati u razgovoru. Kad se opusti, bit će prijemčivija na vaše romantične uvertire.

Kontakt očima, ali bez zurenja

Promatranje je očita znanstvena metoda. Stoga, pogledajte je u oči. Susretanje pogleda potencijalnog partnera pokreće mjerljiv odgovor nazvan efekt kontakta očima: smatra li vas privlačnim, kontakt očima može pojačati taj osjećaj. Pazite da je vam je pogled izravan, a ne da klizi gore-dolje. Skeniranje pogledom izaziva jezu i najvjerojatnije će dati petama vjetra. Žene vole da je muškarac zabavan i da se dolično ponaša, stoga eksperimentirajte na vlastiti rizik. Tako je otkriven penicilin. — S ALEXOM GARDNEROM I GREGGOM STEBBENOM

Komentari

▲ Povratak na vrh