Kakav je osjećaj… biti savršen komad?

Što je uopće djevojka iz snova? Njezin savršen izgled ima i prednosti i nedostataka...

Biti atraktivan u karijeristički usmjerenom društvu svakako je prednost: uvijek sam primijećena, i to u pozitivnom smislu, i od toga imam koristi – naravno da mi je drago zbog toga. Ali dobacivanja koja moram trpjeti…

Usto, većina zapravo krasnih muškaraca toliko je sramežljiva da im je neugodno i pogledati me u oči, a kamoli mi prići. Otkad sam se pojavila u reklamnim kampanjama velikih tvrtki, mnogi me muškarci doživljavaju kao trofej koji bi rado osvojili (i pokazivali), a žene kao prijetnju – stoga su ili ljubomorne ili me ne shvaćaju ozbiljno. No sve u svemu, moj posao je uzbudljiv, upoznala sam mnoge poznate osobe. Jedini je problem što uvijek moram izgledati savršeno: samo na odlazak frizeru gotovo svaki dan potrošim dva i pol sata.

Seks-lekcija
Neka vam nikad ne bude neugodno pred lijepom ženom. I mi želimo da nam se priđe i čavrlja s nama. Budite pristojni, nasmiješeni i – nasmijte nas. Važno je da uloge budu izjednačene, a moć uravnotežena. Lijepa žena zna da je želite, stoga zauzdajte razbacivanje samouvjerenošću i komplimentima. Morate postići da osjeti kako se i ona mora potruditi. I što god radili, nemojte joj reći da je lijepa – to već zna.

Mary (23, Australija), manekenka

Komentari

▲ Povratak na vrh