Zodijak zdravlja: Vaša je terapija zapisana u zvijezdama!

U drevna vremena, astrologiju su smatrali znanstvenom disciplinom. Danas horoskope i natalne karte možete gledati kao na GPS za svoju dušu, indikator da idete u ovom ili onome smjeru

Zovimo to kozmičkim drugim mišljenjem. Ali zapamtite, vaš je horoskopski znak samo dio priče. Treba znati i gdje su vam Mjesec i podznak. Ili pak čitajte ovo iz zabave.

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače)
Želite svijet učiniti boljim mjestom, ali ne znate gdje biste počeli? Podcast The Life Stylist koji vodi Luke Storey baš je za tipove poput vas.

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza)
Kamo god idete, vi ste u središtu pozornosti. Svoje ludo samopouzdanje poduprite knjigom Own the Day, Own Your Life koju je napisao Aubrey Marcus.

RIBE (19. veljače – 20. ožujka)
Kozmička inteligencija vama je nešto za dobro jutro. Isplanirajte putovanje u Institut Esalen u Kaliforniji kako biste pronašli svoju kreativnu vibru.

OVAN (21. ožujka – 19. travnja)
Osebujnim osobnostima koristit će čitanje knjige Untethered Soul Michaela A. Singera kako bi naučile živjeti u sadašnjem trenutku.

BIK (20. travnja – 20. svibnja)
Da, da, znamo da mislite kako je ovaj članak velika gomila sranja. Um će vam proširiti knjiga Ainsliea MacLeoda The Instruction.

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja)
Vas ima posvuda, čovječe. Vidite možete li izdržati mirno sjedenje u selu Plum u Francuskoj, budističkom meditiranju u trajanju 1-2 tjedna koje vodi Thich Nhat Hanh.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja)
Treba vam dodatna dubina? (Naravno da da.) Pomoću programa za usredotočenu svjesnost sportaša Distract Vision možete svoj svakodnevni jogging pretvoriti u meditaciju.

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna)
Vjerovali ili ne, ti e-mailovi mogu pričekati. Skinite aplikaciju za produktivnost Forest kako biste se maknuli s mobitela (i pripazili na svoje misli).

VAGA (23. rujna – 22. listopada)
Otputujte u Omega institut u New Yorku gdje Claude Stein drži radionicu prirodnog pjevanja. Povedite i prijatelje na kulturno uzdizanje.

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenoga)
Dosadili vam pajdaši s kojima pijete? Pronaći ćete nove prijatelje (i možda se napokon nekome povjeriti) u Evryman ili ManKind Project retreatu za muškarce.

STRIJELAC (22. studenoga – 21. prosinca)
Toliko volite život da biste ga rado produljili za koju godinu. Istraživanja kažu da dijete s postom, kao što je ProLon, mogu pridonijeti dugovječnosti.

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja)
Zapamtite: briga za sebe znači da (povremeno) trebate zastati u uspinjanju u karijeri. Iznojite se u Modo Yoga centru u Los Angelesu i New Yorku.

Komentari

▲ Povratak na vrh