Žene uvijek imaju plan B u dugim vezama – otkrivamo i kakav!

Dokaz da žene doista razmišljaju nekoliko koraka prije nas

Možda ste načuli ili pročitali, ali uvijek se u kuloarima spekulira kako žene u dugim vezama ili u braku imaju neki plan B ili rezervnog partnera. No, sad je i jedno istraživanje to potvrdilo.

Iako to ne znači nužno i da žena doista vara svog partnera, no ‘zlu ne trebalo’ dobro je u rezervi uvijek imati nekoga. Obično je to netko iz njezine blizine, a stranica One Poll – u anketi među 2ooo žena – otkrila je kako su to najčešće njihovi prijatelji iz škole ili s fakulteta, bivši ljubavnici, kolege s posla ili poznanici s nekih mjesta na kojima češće borave (teretana, primjerice)…

Čak 43% ispitanica priznalo je da imaju plan B u slučaju da ih sadašnji partner prvi ostavi, a mnoge paralelno sa svojom vezom ili brakom gaje emotivne osjećaje prema toj osobi. Jedna od 10 žena priznala je kako joj je ta osoba izjavila ljubav.

No, ono što je znanstvenike posebno iznenadilo jest činjenica da prvi partner u velikom broju slučajeva zna za muškarca iz plana B!

Na koncu, 1 od 3 žene otkrila je kako ipak nikad ne bi realizirala svoj plan B, polovica se drži slogana ‘nikad ne reci nikad’ a 1 od 6 ispitanica ozbiljno razmišlja o romansi s planom B!!!

Komentari

▲ Povratak na vrh