Zašto bi vaša nova djevojka trebala biti – kolegica s posla?

Veza s kolegicom često je opasna kao i igranje vatrom, ali izgleda da se u tu igru ipak rado upuštamo...

ZAŠTO ONA?
Ne morate zamarati ni nju ni sebe glupim uletima pri upoznavanju. Veza s kolegicom često je opasna kao i igranje vatrom, ali izgleda da se u tu igru upuštamo tek kad vidimo da postoji mogućnost ozbiljne veze – jedno je istraživanje pokazalo da je čak 40% ispitanika izlazilo s nekim s posla, a čak 30% njih se i vjenčalo.

OPREZ!
Super je kad na poslu na hodniku sretnete kolegicu koja vam je ujedno i djevojka ili supruga, ali zamislite kako bi grozno bilo na hodniku na poslu svakodnevno sretati ženu koja vam je slomila srce. To je jedna od najgorih posljedica veze s kolegicom iako istraživanja pokazuju da više od polovine suradnika koji su bili u vezi nakon prekida na poslu ostaje u dobrim odnosima.

VAŠ POTEZ
Predložite joj izlazak u kino ili na večeru, ali to učinite kad ste izvan firme, na ručku ili na kavi. U svakom slučaju, budite otvoreni i ostavite joj mogućnost da vas odbije, neka vaš prijedlog bude prijateljski, ne budite pritom mrtvi ozbiljni. Ako vas odbije, nemojte joj zamjeriti, našalite se koji put na tu temu na svoj račun – ali ne pred ostalim kolegama.

VRIJEDI I ZA… prijateljevu bivšu, frendicu iz razreda, sestrinu najbolju prijateljicu

Komentari

▲ Povratak na vrh