Upoznajte Miss BumBum 2019. i njezinu pozadinu!

Nekoć nacionalno natjecanje Brazilki, ove je godine po prvi put omogućilo sudjelovanje i ljepoticama iz cijelog svijeta. No, uvjerenje kako Brazilke imaju najbolju stražnjicu na svijetu potvrdila je 29-godišnja Suzy Cortez

Na tradicionalnom izboru najljepše stražnjice – Miss BumBum 2019. – pobjedu je suvereno odnijela 29-godišnja Brazilka Suzy Cortez!

Zanosna Suzy, inače i Playboyev model, žiri je ‘bacila na koljena’ pozirajući u minijaturnom bikiniju i visokim čizmama u bojama brazilske zastave, a zanimljivo ovo joj je druga pobjeda na ovom natjecanju – slavila je, naime, i 2015. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

Miss BumBum World 2019 👑

A post shared by 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial) on Sep 30, 2019 at 11:12pm PDT

Natjecanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koje svake godine vrvi raznim kontroverzama (primjerice, lanjska je prva pratilja strgala lentu s pobjednice i s njomprošetala po pisti), proteklih je godina bilo nacionalno natjecanje Brazilki, no ove je izašlo iz državnih okvira i održano je u Meksiku. Suzy je uz lentu osvojila i ček na 50.000 brazilskih reala (oko 11 tisuća eura) ali i mogućnost za rad na brojnim projektima.

Bez obzira na natjecanje Suzy ima već 2 milijuna followera na Instagramu, a njezin je profil, zbog atraktivnih (i provokativnih) fotografija, vrlo popularan među muškom populacijom.

Uostalom prosudite sami! ;-)

Komentari

▲ Povratak na vrh