Tri scenarija za izlazak koji će osvojiti srce svakog muškarca!

Matthew Hussey, autor priručnika 'Get the Guy' otkriva na što će svaki muškarac pasti kao zrela kruška i zašto dečki vole kada žene preuzmu stvari u svoje ruke

Dejtanje može stvarno biti vrlo naporno, zar ne? Toliko očekivanja, a vrlo često premalo ispunjenih nadanja. U tom ‘moru’ slobodnih riba zapravo je lutrija uloviti pravog komada, no kada ona preuzme stvaru u svoje ruke i priredi dejt sličan ovim situacijama – tada ćete znati da je ona – ona prava.

1. Apstinira od mobitela
U današnje doba ovisnosti o gledanju u ekran i slanju SMS-ova (o da, čak i dok joj ispovijedate tajne iz vlastitog života) situacija u kojoj ona ne dira mobitel cijelu večer i koncentrirano sluša o čemu joj govorite – apsolutni je bingo!

2. Ona preuzima inicijativu
Koliko god se uživjeli u ulogu macho muškarca i volite nad svime držati kontrolu, zapravo želite vidjeti je li ona fleksibilna i spremna preuzeti inicijativu. Zato, kada vam predloži sljedeće odredište za izlazak ne samo da će smanjiti pritisak koji realno imate na dejtu, nego vam je i jako seksi što ona prelazi u ofenzivu.

3. Priča vam o frajeru koji joj se upucavao
Sve dok nije riječ o njezinom bivšem zapravo vam je simpatično čuti na koji način ona doživljava udvaranje frajera. Time vam poručuje da se sviđa drugim muškarcima, a priznajte ima – ima nešto uzbudljivo u činjuenici da njemu to nije uspjelo, a vama (možda) jest!

Komentari

▲ Povratak na vrh