TOP 3 najumišljenija znaka u horoskopu

Ovi znakovi vole samo sebe i misle da su najljepši, najpametniji i najbolji u svemu. Od njih ništa nećete dobiti ako im to nije u interesu, teško prihvaćaju savjete i sugestije a ako je njima lijep dan - onda je lijep svima. Ako nije, nagrabusili ste...

Ovan
Ovaj znak uvijek misli prvo na sebe, svoje potrebe i zadovoljstva, a shodno tome njemu je potrebno i više ljubavi, pažnje, novca i vremena nego drugim znakovima. Svu pažnju traži na sebe, pa ako niste u stanju to prihvatiti, nemojte od njega očekivati išta.

Vaga
Najbolja je i najljepša i svi joj se trebaju diviti. Vaga nastoji u svakom trenutku biti u centru pažnje, a ako je ne gledate tada morate o njoj barem razmišljati. Njezina cijela pojava pomno je planiran ‘projekt’ jer ako vas neće oduševiti svojim razmišljanjima i stavovima, onda će sasvim sigurno to napraviti atraktivnom odjećom i stilom!

Lav
On je Kralj i takvim ga trebaju svi tretirati. On živi za pažnju drugih ljudi, sve mjeri prema sebi i u svmu traži svoj interes. Iako ga zbog toga rijetki vole, on zapravo nema loše namjere – zapravo se radi o velikom djetetu koje misli samo na svoje potrebe. Od njega ne očekujte veliku pomoć i usluge jer nema vremena za druge!

Komentari

▲ Povratak na vrh