Suunto Spartan Ultra – idealan partner za avanturiste i sportaše

Novi član Suunto obitelji je manje sat, a više vrhunski multifunkcionalni GPS uređaj koji će vas vjerno pratiti tijekom svih vaših aktivnosti.

Ako slobodno vrijeme provodite na otvorenom, bilo da trčite, vozite bicikl ili se bavite nekom trećom aktivnošću, novi Suunto Spartan Ultra je vaš savršeni partner. Uistinu, ovaj premium multisport GPS sat sa zaslonom u boji, navigacijom, barometrom i kompasom i više je nego dostojan nasljednik hvaljenog Ambit 3 modela.

SUUNTO_SpartanUltra_InstagramFacebook_600x600_07

 

Ultra kolekcija će biti dostupna u četiri različita modela – Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White i Suunto Spartan Ultra Black. Svaki od njih bit će dostupan sa ili bez Suunto Smart senzora za mjerenje srčanog pulsa.

Svi satovi iz Spartan Ultra obitelji ručno su izrađeni u Finskoj i imaju doslovce na desetke sportskih modova za triatlon, plivanje, bicikliranje, trčanje, zimske sportove i mnoge druge. S obzirom na koji sport ili način treninga, odnosno natjecanja odaberete, otkrit ćete specifične funkcije, koje će vašu aktivnost učiniti zabavnijom, a na kraju ćete imati vrijedne podatke, koje će vam pomoći u daljnjem napretku. Nama se najviše svidio prikaz opterećenja prilikom bavljenja određenom aktivnošću (u našem slučaju vožnja bicikla), kao i prikaz preporučenog vremena oporavka.

SUUNTO_SpartanUltra_InstagramFacebook_600x600_02

Kako poručuju iz Suunta, Spartan Ultra je namijenjen entuzijastima i avanturistima koji će uz pomoć redizajniranog portala Suunto Movescount imati mjesto za pohranu i dijeljenje podataka. Osnovne tehničke karakteristike su vodootpornost do 100 metara, vrhunski zaslon u boji osjetljiv na dodir i vidljiv na otvorenom, široko vidno polje i izdržljiva baterija.

Naravno, sve nabrojane funkcije možete za vrijeme vaše omiljene aktivnosti ili kasnije u miru provjeravati, proučavati, uspoređivati na zaslonu vašeg pametnog telefona, tableta ili kućnog računala. Pritom će pomoći, kako smo već spomenuli, redizajnirani Suunto Movescount portala.

Movescount 1

Prva stvar koja će vam pasti u oči su heatmaps, odnosno toplinske karte, koje se temelje na podacima milijuna korisnika i označavaju najčešće korištene rute za pojedinačne sportove. Na taj način moći ćete izabrati i istraživati nove staze, bez obzira u kojem dijelu svijeta trenirate. Najveća prednost je što na taj način imate preciznu analizu treninga za velik broj raznih sportova.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh