Do sudara bez šamara

Većina frajera koji zavedu djevojku u kafiću nisu pretjerano lijepi ili nabildani nego imaju pravi pristup i dobru spiku.

Napokon je stigao dugoočekivani vikend. Izlazite s ekipom u omiljeni kafić – kao i obično, popit ćete par pivi, pa doma, a možda ćete dočekati i kraj radnog vremena pa oteturati na kebab ili burek. Bez obzira na ishod večeri, baš kada ste uzeli gutljaj piva, ugledali ste nju. Djevojka anđeoske ljepote stoji pred vašim očima i znate da ćete žaliti cijeloga života ako je ne upoznate. Bez brige, niste odmah osuđeni na propast, samo se morate pridržavati nekih pravila kako biste zaista osvojili bajnu djevu.

Prvi korak koji morate poduzeti jest uspostaviti kontakt očima. Cilj vam je da ona primijeti kako ju gledate. Naravno, to ne znači da ćete buljiti u nju kao manijak. Budite gospodin! Pogledavajte u njezinom smjeru suptilno i odmjereno, dovoljno da osjeti vaš pogled na sebi. Žene osjećaju takve stvari, ono famozno šesto čulo ne spominje se bezveze. Kada vam se oči napokon sretnu, blago se nasmiješite, kimnite glavom i dajte joj potvrdu da ste je zamijetili. Zatim spustite pogled. Da, spustite pogled – to će u njoj pobuditi zanimanje za vas. Nastavite se baviti svojim poslom, vratite se razgovoru s prijateljima i ponašajte se prirodno. Doduše, nemojte cugati kao okorijeli pijanac ili se smijati kao luđak. Zapamtite, i ona je vas vidjela te će promatrati kako se ponašate.

Nakon nekoliko trenutaka ponovno pogledajte u njezinom smjeru. Nakon što ulovite njezin pogled, nasmijte se široko, nemojte joj uputiti samo blagi smiješak kao prvi put. Velika je vjerojatnost da će vam uzvratiti osmijehom ili će sramežljivo pogledati u pod, obje reakcije su dobar znak. Sada je došlo vrijeme za sljedeći potez. Budite hrabri i odvažni, te krenite prema njoj kako biste se upoznali.

Priđite joj samouvjereno, nemojte hodati presporo, ali niti prebrzo. Sjetite se neke filmske scene s Clooneyem ili sličnim markantnim frajerom koji može osvojiti bilo kojeg komada. Postoji velika vjerojatno da ćete osjećati slabost i nesigurnost, te nećete znati biste li se onesvijestili ili pobjegli, ali to je sasvim normalno i događa se većini muškaraca, čak i najvećim zavodnicima.

Prije nego stignete do njezinog stola, pripremite se, razmišljajte o onome što ćete reći. Nemojte dozvoliti da vam se dogodi blokada i da zanijemite kada joj se napokon približite. Ono što uvijek prolazi su komplimenti. Pogledajte je u oči, predstavite se i uputite joj kompliment. Taj kompliment nikako ne smije biti seksualne prirode i zaboravite na nebuloze poput: „Bok, ja sam zlatna želja. Mogu ti ispuniti ribicu tri puta?“ Time ste zaslužili šamar. Recite joj da izgleda jako lijepo večeras, divite se njezinim velikim očima ili lijepoj kosi. Sada možete odlučiti koji će biti vaš idući korak.

Ako je ona netko iz vaše okoline i znate da ćete je ponovno sresti, možete prekinuti flert nakon upoznavanja i smatrati prvi korak učinjenim, te nastaviti drugom prilikom ovisno je li vam kolegica, djevojka iz vaše teretane ili se samo krećete u istim krugovima. No, ako ju više nećete vidjeti, nemojte iskušavati sudbinu i zamolite je za broj telefona. Budite izravni i iskreni, recite joj vrlo jednostavno: „Sviđaš mi se, mogli bi na kavu.“ Zapamtite, najgore što se može dogoditi jest da kaže ne, ništa drugo. Ako vas i odbije, ne zaboravite na manire i ostanite gospodin. Recite joj da vam je bilo drago što ste je upoznali i poželite joj dobru zabavu, zatim se vratite za svoj stol. Morate biti svjesni kada je trenutak da prekinete flert. Jedino odbojnije od nesigurnog frajera je očajan frajer. Nemojte ništa forsirati, samo ćete se osramotiti.

Bude li početak uspješan, potrudite se biti što simpatičniji. Žene vole i cijene dobar smisao za humor. Ponovno naglašavamo, vulgarnost ostavite za interne zezancije s dečkima. Politiku također. Ipak, nemojte biti napadni, pogotovo ako se ona nalazi u društvu. Dobijete li njezin broj mobitela, zahvalite se, poželite joj ugodan ostatak večeri i recite kako se veselite ponovnom susretu.

Pobrinite se da do sljedećeg susreta zaista i dođe. Nemojte dopustiti da predugo čeka vaš poziv, a zatim ju izvedite na neko lijepo, nepretenciozno mjesto i potrudite se da izlazak bude ugodan kako bi vas poželjela vidjeti i idući put. Budite spontani, ponašajte se prirodno i ne zaboravite na komplimente, koji moraju biti odmjereni i simpatični a ne napadni.

Zapamtite, uleti djevojkama ne završavaju uvijek uspješno, no to nikako ne znači da se trebate obeshrabriti. Vjerujte u sebe i znajte da je za sve potrebna praksa. Većina frajera koji pokupe djevojku u kafiću nisu pretjerano lijepi ili nabildani nego imaju pravi pristup i dobru spiku. Uz malo vježbe i nekoliko neuspjelih pokušaja i vi ćete postati pravi majstor za ulete koji se ne odbijaju. Samo hrabro momci, lijepa riječ i samouvjeren stav čine čuda te otvaraju mogućnosti za kvalitetna i zanimljiva nježna prijateljstva.

Komentari

▲ Povratak na vrh