Stvari koje nijedan par ne bi trebao – dijeliti

Kad je riječ o uspjehu neke veze ključ leži u povjerljivosti i iskrenosti, no postoje određene granice koje niti vi niti ona ne bi trebali - prelaziti

1/ Vaše lozinke
Koliko god bezrezervno voljeli svoju partnericu i vjerovali joj bezgranično – svoje lozinke (za bilo što) nikad ne biste smjeli otkrivati.

2/ Prošlost
Ne mislimo kako trebate prešutjeti ili lagati o detaljima iz vlastite prošlosti, posebno ako se radi o prošlim vezama, no postoje intimni detalji koji trebaju opstati samo između vas i vaše bivše ljubavi. Uostalom, sumnjamo da bi i vaša sadašnja partnerica bila sretna da vaše tajne dijelite, recimo, jednog dana s novom djevojkom (u slučaju prekida)!

3/ Tajne vaših prijatelja
Kad su u pitanju ispovijesti vaših bliskih prijatelja tu mora postojati zakon omerte. Njihovo povjerenje jednostavno ne smijete izigrati.

4/ Njezina obitelj
Kamo sreće da vam se njezini roditelji, braća, sestre i ostala rodbina sviđaju. No, problem nastaje kada o nekima od njih i nemate baš dobro mišljenje. Morate biti diplomatični i pristojni i nikada ne odavati što doista mislite o njima jer biste svoju vezu mogli dovesti u pitanje!

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh