Rečenice nakon kojih će svaka pametna djevojka – pobjeći

Dečki, pazite što i kako govorite...

Vremena se mijenjaju, tehnologije napreduju, no neke stvari kod muškog roda kao da se nikad neće promijeniti.

Čini se kako još uvijek postoje muškarci koji misle da su neki postupci i riječi odraz njigovog ‘mačo’ stava, no one zapravo kod većine žena pobuđuju nasušnu potrebu da pobjegnu – što dalje od njih. (P. S. Sasvim smo sigurni da vi niste među njima! ;-))

‘Plaćaš sama?’
Na prvom dejtu? Ne znamo je li gore ako zvuči kao pitanje ili poticaj na akciju. I ne, ne radi se ovdje o novcu – poanta je da, ako muškarac želi udovoljiti djevojci s kojom izlazi na dejt – želi ostaviti najbolji dojam. Barem na prvom izlasku!

‘Ili napravi kako sam rekao, ili idi’
Ovakav ultimatum možda je bio logičan u srednjem vijeku, no ne i u današnje doba.

‘Tko ti još treba?’
Ženama to zvuči kao ‘ti si nitko i ništa bez mene’. Ovakvi muškarci ne shvaćaju da grade ‘samopouzdanje’ omalovažavajući druge.

‘Svi muškarci varaju’
Nakon ove rečenice, svaka će žena ostati zatečena i dati ‘petama vjetra’! Zapravo, ovom rečenicom muškarci potvrđuju kako je varanje normalno i da mu nijedna žena neće biti – jedina.

‘Ideš sama kući?’
A gdje su nestali gentlemani? Kao što je normalno da joj pridržite vrata kada ulazi u prostoriju, stolicu kada sjeda za stol, otvarate vrata od automobila tako je normalno i da je ispratite do njezina stana/kuće. Iako su se žene odavno izborile za svoju samostalnost, baš svaka od njih voli kada su muškarci pažljivi prema njima i kada pokazuju da im je stalo da ih u svakom trenutku zaštite. Ako ona inzistira da sama ode kući taxijem, barem pričekajte dok on ne stigne i ispratite je.

‘Nisam spreman upoznati te s prijateljima’
Čak i ako je par na početku veze, nije normalno u današnje vrijeme da ne upoznaju prijatelje jedni drugih. Ovvime pokazuje da ne smatra vezu s djevojkom ozbiljnom i da ne vjeruje kako je ona ‘dobra’ za njega.

‘A evo i moje mame…’
Poznat vam je barem jedan prijatelj koji misli da njegova mama najbolje kuha, da je najpametnija i najbolja od svih mama? Sve je u redu dok on cijeni i poštuje svoju majku, no ako je hvali do u nedogled – očito ima sindrom ‘mamina sina’!

Komentari

▲ Povratak na vrh