Rečenice i geste kojima ćete svaku ženu naljutiti i izbaciti iz takta!

Shvatili smo da ih niste ni svjesni!

1/Gledate druge žene i komentirate njihov izgled
Koliko god je vaša partnerica tolerantna i ne smeta joj da pogledate zgodnu ženu, ni slučajno se nemojte zaboraviti i komentirati njezinu savršenu guzu u nedogled…

2/’To je komplicirano’
Ima li gorih riječi da joj ih uputite u trenutku kada ona želi razgovarati o budućnosti vaše veze? Ako ste punoljetni, valjda znate ozbiljno objasniti u kojem smjeru vidite razvoj vašeg odnosa.

3/ ‘Nasmij se’
Ako ona nije dobre volje to znači da joj nije do ničega. I zato je najgora stvar koju joj možete reći u tom trenutku – ‘nasmij se’. Pripazite da vam nešto ne doleti u glavu!

4/ Govorite loše o njezinom poslu
Smeta vam koliko ona zarađuje (odnosno, koliko joj je mala plaća), mislite da zavrijeđuje bolji posao, smeta vam što se ne bori za sebe i napredovanje na poslu..? Postoji čitav niz načina kako ju možete ohrabriti da se zauzme za sebe, a ne da sve kritizirate. Uostalom, možda ona doista voli svoj posao i pristaje na manju plaću zbog svog mira i zadovoljstva?

5/ Vi i vaš Ponos
Jedno je razmetati se svojim ljubavnim umijećem pred prijateljima, ali to NIKAD ne smijete raditi pred svojom partnericom (pa ni njezinim priajteljicama, naravno)! Pravi se muškarac nema potrebu hvaliti!!!

Komentari

▲ Povratak na vrh