Pijanac je pokušao udariti izbacivača, ujedno i MMA borca. Pogledajte kako je to završilo.

Mi smo ovaj video pogledali više nego nekoliko puta. I dodali par savjeta kako se ponašati u ovakvoj situaciji.

Kako ste već vjerojatno vidjeli u filmovima, postoji samo jedan način za dokazivanje svoje muškosti pred prijateljima, djevojkom i društvom općenito: ulična borba golim šakama, po mogućnosti bez majice.

Prije svega, pogledajte priloženi video u kojem, po svoj prilici, prilično pijani muškarac izaziva izbacivača na tuču. Problem? Izbacivač je ustvari John Hernholm, 145 kilograma težak MMA borac.

Želite biti poput ovog lika? Želite impresionirati svoje prijatelje i dokazati svoju dominaciju pred svakim tko vam se nađe na putu? Ako je tako, imamo par savjeta za vas.

Slijedite ove jednostavne korake ako želite da vas razbije tip kojem je posao natjerati druge tipove da progutaju svoje zube.

Skinite majicu

To je prva stvar koju trebate napraviti, jer ćete tako pridobiti sve istomišljenike na svoju stranu. Kada skinete  majicu, u vama se budi alfa-mužjak. Ako niste znali, to je zakon prirode. Pogledajte u enciklopediji ako nam ne vjerujete.

Zamahnite iz sve snage

Nemojte ispitivati teren udarajući u prazno. Imate samo jedan pokušaj. Neka se vaši preci ponose vama – nokautirajte suparnika jednim udarcem.

Pritom ne zaboravite potpuno zaboraviti na obranu. Sva očekivanja unesite u taj jedan udarac. Znate kako kažu, Rim nije napravljen u jedan dan, ali to je zato što Rimljani nisu imali vaša muda i fizičku snagu.

Primite presudni aperkat

Nitko nije rekao da će biti lako. Kada vam se nos pretvori u prah, a zubi se razlete po ulici kao perle, imajte na umu da će uskoro sav ponos i slava biti vaši.

I svakako pokušajte ostati u nesvijesti. Ako ostanete budni, lakše ćete sačuvati dostojanstvo i samopoštovanje.

Držite glavu visoko

Ovo je vrlo važno, naročito kada vas suparnik drži u klinču, a vi morate držati usta puna krvi što dalje od pločnika.

Čestitamo! Upravo ste postali heroj ulice i neprikosnoveni vladar kvarta. Ako vaš neprijatelj tvrdi suprotno, nikako mu ne vjerujte, koliko god bio veći, snažniji i brži od vas.

Toliko od nas ovom prilikom. Uskoro donosimo prave savjete za slučaj svađe u kafiću ili klubu. Naravno, bez krvavih posljedica.

Komentari

▲ Povratak na vrh