Ovo su vaši sretni brojevi za dobitak u igrama na sreću!

Horoskop otkriva koje znamenke trebate odigrati da vam šanse za zgoditak budu što veće

OVAN: Njegov sretan dan za uplate jest utorak, a bira sve brojeve u kojima je 1. Ostali su brojevi uvijek vezani uz datum rođenja njegovih najbližih osoba.

BIK: Voli okrugle brojeve. Zazire od broja 13, a odan je broju 25. Uvijek zaokružuje brojeve iz svoje kućne adrese, a ako je broj veći množi znamenke ili ih dijeli pa kombinira brojeve.

BLIZANCI: Uvijek su vjerni broju 2, a koje će brojeve zaokružiti ovisi o svakodnevnim situacijama – primjerice, ciframa s računa u prodavaonici, ili broju golova koje je zabio njihov omiljeni klub.

RAK: Iako misli da nema sreće na lotu, krišom popunjava listić. Brojevi koje zaokružuje povezani su s datumima rođenja svih članova obitelji, ponekad ih dijeli, a sklon je i povezivanju brojeva iz nekih životnih događanja – primjerice, ima važan sastanak na 14 katu pa će zaokružiti broj 14, ili brojeve 1 i 4.

LAV: Lav vjeruje da je sretnik pa zašto to ne bi i unovčio? I on pazi da su brojevi iz njegovog datuma rođenja, s registracije, broj odjeće koju nosi, visina partnerice… Njegovi sretni brojevi su 3, 33, 7 i 35.

DJEVICA: One, za razliku od Lava, ne vjeruju u igre na sreću, ali ipak povremeno popunjavaju listiće. Sistematične su, vjeruju u logiku, bilježe brojeve koji su izvučeni i zaokružuju one koji su rijetko izvučeni. Vjeruju da je 4 njihov sretan broj pa ga množe s drugim u sistemu.

VAGA: Oni vole život na visokoj nozi, pa vjeruju da bi si ga mogli priuštiti zgodicima iz igara na sreću. Brojeve biraju po njihovom izgledu: lijepe i najljepše, ali i one koje djeluju harmonično kad se upišu. To su, primjerice, brojevi 22, 44, 11.

ŠKORPION: U stalnoj borbi za prevlast u svemu, Škorpioni misle i a bi trebali dobivati na lotu svaki put kad odigraju. Biraju brojeve koje, navodno, drugi rijetko zaokružuju – primjerice 4 i 5 ili 19 i 21… Broj 7 im je najsretniji a zaokružuje broje i po tome’shemi’ koji je broj ispod, iznad, lijevo ili desno.

STRIJELAC: Njemu svaki broj koji zaokruži ima neki smisao, bilo da se radi o nekim važnim povijesnim datumima ili događajima iz vlastitog život (godina prvog poljupca, upisa na fakultet, ženidbe, rastave…) Broj 9 će, pak, uvijek zaokružiti.

JARAC: Proučavat će mistiku brojeva i pažljivo prtiti razne sisteme, a kombinirat će i brojeve važne za svoj život… Ipak, kad god popunjava listić, čini to što štedljivije.

VODENJAK: Čvrsto vjeruje da mu je sudbinski određeno da dobija. Zato često listić popunjava ‘zatvorenih očiju’, odnosno brojeve koji mu padnu pod ruku. Nikad ne ponavlja iste brojeve jer je to zapravo ‘dosadno i neinventivno’. Više voli, primjerice, izbrojati stepenice u kući ili pitati partnericu da mu kaže prvi broj koji joj padne na pamet.

RIBE: One su poznati sanjari pa, i prije nego popune listić, maštaju na što bi potrošile toliki novac. U skladu sa svojim karakterom i vjerovanjem u sudbinu, i brojevi koje bira sudbinski su vezani uz njega i njegove najbliže. Često i sanjaju neke brojeve i odmah ih zapisuju uvjerene kako ih je sudbina ‘poslala’.

Komentari

▲ Povratak na vrh