Ovo nijedan muškarac ne želi raditi – bez obzira koliko voli svoju curu!

Biti njezin princ na bijelom konju definitivno ne uključuje ovo...

1/ Upoznati vašeg bivšeg

Svi imaju svoju prošlost, no kao što ona ne želi upoznati vašu bivšu, a kamoli postati prijateljica s njom, tako ni vi ne želite imati išta s njezinim bivšim. Jer, u protivnom čini vam se kako ta veza još uvijek nije završila, zar ne? Uljudno upoznavanje sasvim je poželjno ako već ne možete izbjeći susret, možda i kratko čavrljanje ali u svijetu muškog kodeksa ponašanja – ništa više od toga.

2/ Pridržati vam torbicu

No, da… pridržati djevojki svu silu vrećica iz dućana ili teške torbe nije nikakav problem, no kada se radi o njezinoj maloj pink večernjoj torbici ili nekoj torbici punoj blještavih detalja – uf, uf… to je kao da vam netko amputira … ego! A i velika je vjerojatnost da će vam neki drugi frajer nešto dobaciti u šali…

3/ Biti rame za plakanje curinim prijateljicama

Hmmmm, vrlo neobična i dvojbena situacija. Pogotovo ako se radi o zgodnoj prijateljici… Jer, budimo realni – djevojke su posebno ranjive kada su osjetljive (vrijedi i obrnuto!) pa se često iz takvih situacija razvijaju komplicirane emocije. Stoga, rado ćemo ih impresionirati na razne načine, ali nismo obavezni biti i njihovo rame za plakanje.

Komentari

▲ Povratak na vrh