Ni dijeta, ni bolji posao… Ovo je najbolje što trebate napraviti u 2020.!

I dok već krajem siječnja odustajemo od gotovo svih velikih novogodišnjih odluka, ovu biste trebali najlakše održati, a definitivno se i najviše isplati!

Nema sumnje da je, kada se život zakomplicira, teško održavati kontakte s prijateljima (s iznimkom lajkanja fotografija na Instagramu). Uz malo kreativnosti, međutim, moći ćete očuvati bliskost bez obzira na to koliko udaljeno živite ili koliko malo vremena imate na raspolaganju.

Uz brojne odluke koje svi donosimo početkom nove godine, neka druženje i povezivanje s dragim ljudima bude jedna od najvažnijih! A ovo su neki od vrlo jednostavnih i lakih ‘trikova’ koji će obogatiti vaš društveni život i pružiti vam brojne ‘male’ trenutke sreće.

Povežite se za vrijeme puta na posao i natrag
Dogovorite telefonski razgovor (uz korištenje handsfree uređaja) s prijateljima u vrijeme kada se vraćate s posla kući i pretvorite ga u tjednu rutinu.

Gledajte iste televizijske emisije
Ako vaše društvo i vi volite istu seriju, ali se ne uspijete naći kako biste je zajedno gledali, komentirajte događaje s ekrana preko grupnih poruka.

Planirajte grupne izlete
Svima nam kronično nedostaje vremena, no većina ipak svaka dva mjeseca može izdvojiti jedan dan za druženje s prijateljima. Uputite se na izlet u nepoznato kako biste doživjeli nešto novo. Odredite datum i isplanirajte dvosatnu vožnju u smjeru sjevera, istoka, juga ili zapada. Vidjet ćete kamo će vas to odvesti.

Ne upotrebljavajte društvene mreže za važne objave
Dobili ste novi posao? Zaručili ste se ili se ženite..? Prije nego što vijest objavite na Facebooku, priopćite je uskom krugu prijatelja. Ništa ne uništava prijateljstvo tako kao spoznaja da važne novosti iz života vaših prijatelja doznajete kada i svi drugi.

Nemojte zaboraviti na starinske poštanske pošiljke
S vremena na vrijeme pošaljite prijateljima podsjetnik da vam je stalo do njih. To može biti razglednica, par šaljivih čarapa ili možda karte za koncert omiljenog benda… ili bilo što drugo. Takvo jednostavno iznenađenje sigurno će im puno značiti.

Komentari

▲ Povratak na vrh