Nemoguća misija: Ove muškarce svaka bi žena rado – ukrotila

Od kad je svijeta i vijeka, čini se da svaka žena želi promijeniti svoga muškarca - na bolje! No, postoje oni koji su (pre)tvrd orah i ne daju se 'slomiti' - jeste li među njima?

Postoje neki pripadnici jačeg spola koje baš ništa i nitko ne može promijeniti. I priznat ćete, s njima je teško funkcionirati. Jer kada netko nije baš nimalo fleksibilan, teško da će se složiti o ostatkom ‘svijeta’, zar ne?
Istraživanja su iskristalizirala nekoliko tipova muškaraca koje ni najveća ljubav ne može natjerati da se promijene – a možda su baš stoga i najveći izazov svakoj ženi!

Zaljubljen u sebe
Postoje muškarci koji stalno govore o sebi, svom izgledu posvećuju pretjeranu pažnju i posvećeni su uglavnom – površnim stvarima. On ne želi obvezu jer – kako će se posvetiti nekome drugome, kada su sami sebi dovoljni?

Tinejdžer u duši
Eh da, koliko god godina imali, nikako im ne uspijeva odrasti i prikriti koliko su zapravo – djetinjasti. Da bi netko uspješno funkcionirao u odnosu s drugom osobom, treba postojati doza životne zrelosti. A kako to postići s osobom koja je kronično nezrela i ne želi to promijeniti?

Muškarci koji misle samo na seks
Njihova je ‘životna filozofija’ – uzmi koliko možeš! Stoga im pomisao da se smire uz samo jednu osobu narušava zadani cilj. Ako se i skrase uz jednu ženu, ona najvjerovatnije neće moći pratiti njegove seksualne apetite, pa će on to (nastojati) nadoknaditi na drugom mjestu.

Onaj koji stalno radi
Vrijeme najradije provodi u uredu i nema kad razmišljati o djevojci/ženi, a kamoli još i da joj se posveti i trajno veže uz nju. Svi njegovi postupci i razmišljanja vezana su isključivo uz posao i zarađivanje novca.

Nesiguran i brzoplet
Muškarac koji na velike životne stvari gleda površno pa kasno shvati šta znači biti suprug, otac… Ovaj tip će često bježati od kuće i koristiti svakojake izgovore i obveze, sve samo da nije kod kuće!

Komentari

▲ Povratak na vrh