Navike sretnih parova: radite li i vi ovo prije spavanja?

Koliko često prakticirate navike koje vas emotivno ispunjavaju?

Svi mi imamo svoje male rituale prije spavanja, no ovaj put ne mislimo samo na održavanje higijenske rutine, čitanje knjiga ili zapisivanje na papir svih obaveza koje imamo sljedeći dan. Koliko često prakticirate navike koje vas emotivno ispunjavaju?

Stranica ‘Your Tango‘ napravila je istraživanje među svojim korisnicima i otkrila koje su to navike koje sretni parovi rade skoro svaku večer prije spavanja kako bi osnažili vezu i ljubav!

1/ Idu spavati u isto vrijeme
Koliko god im to obveze dopuštaju, naravno, parovi koji se trude usrećiti jedno drugo pokušavaju leći u krevet otprilike u isto vrijeme, i nastoje to vrijeme iskoristiti da popričaju ili se pomaze kkao bi nadoknadili fizički kontakt koji im je možda tijekom dana nedostajao.

2/ Tehnologijama ‘ulaz’ u spavaću zabranjen
Koliko ste puta pročitali da nam tehnologije unose nemir u spavaću sob? I dalje ih se ne možete riješiti? Umjesto buljenja u laptop ili mobitel, pa čak i televizor (jedino ako to nije neki romantični film koji vas oboje opušta) posvetite se jedno drugom. Čak i ako vam mobitel služi samo da namjestite alarm za sljedeće jutro, radije za to iskoristiti pravi sat a alarmom.

3/ Mali prioriteti
Sretni parovi s djecom dobro znaju da ona imaju svoje potrebe i da traže njihovu pažnju i vrijeme. No, uz svu ljubav koju im pružaju oni ipak znaju da im je prijeko potrebno i vrijeme samo za njih.

Komentari

▲ Povratak na vrh