Na ovom se mjestu parovi najčešće svađaju a vrlo je opasno!!!

Ni sami niste svjesni koliko se dovodite u životnu opasnost?

Nedavno provedeno istraživanje je pokazalo da se jedan od tri para više svađa tijekom vožnje nego bilo gdje drugdje, a potrebne su samo 22 minute vožnje da se napetost može osjetiti u zraku, piše Cosmopolitan.hr.

Možda mislite kako su ovakve svađe potpuno normalna stvar, ali psiholozi naglašavaju da se u pozadini toga kriju drugi veći problemi u vezi. Takvi sukobi simboliziraju odmjeravanje snage i pokazuju koji je od partnera spreman na povlačenje.

Jedna trećina parova uključenih u ovo istraživanje priznala je da se svađaju oko kvalitete vožnje, a ostali razlozi za svađu su odabir rute, parkiranje, prebrza vožnja i držanje razmaka između vozila. Ponekad je dovoljna i sitnica poput odabira radio postaje koju ćete slušati u autu da se pokrene rasprava koja se pretvara u svađu. Svađa oko takvih sitnica može imati ozbiljnu pozadinu. Jedan od partnera možda smatra da ga onaj drugi ne sluša.

Nađete li se usred rasprave dok vozite, smirite se i pokušajte je odgoditi dok ne stignete kući ili se zaustavite i pokušajte je riješiti. Imajte na umu da zbog svađe u tijeku vožnje vaše oči skreću češće s ceste, vjerojatno pomalo i mašete rukama, lupanje srca se pojačava i koncentracija vam je narušena.

Komentari

▲ Povratak na vrh