Muževi za poželjeti: Jeste li među TOP 3 znaka zodijaka?

Zvijezde nam otkrivaju u kojim se horoskopskim znakovima 'skrivaju' najbolji muževi na svijetu!

Škorpion
Poznat kao jedan od najvećih zavodnika u horoskopu, Škorpion voli strastveno i puno, no jednom kada vam da riječ na vjernost posvetit će se samo vama i biti odan. Obasipat će vas ljubavlju i strašću svaki dan, no s obzirom da je i sam poprilično tašt – morate mu sve vratiti jednakom mjerom!

Lav
Odlučni, karizmatični i neodoljivi – takvim ih većina žena smatra. I dok će u neformalnim vezama biti poput nepopravljivih ženstaroša i nastojati šarmirati sve oko sebe, kada svoje srce obećaju samo jednoj ženi ona postaje njihova jedina kraljica/lavica! Baš poput pravih lavica – može ih osvojiti samo strastvena i borbena žena – i za nju će učiniti baš sve.

Vodenjak
Pomalo nepovjerljivi i neodlučni, muškarci u ovom znaku s jedne se strane teško upuštaju u ozbiljne veze, ali zato, kada se potpuno zaljube, vide samo nju i darovat će joj cijeli svijet. Nastojat će joj ispuniti svaki trenutak dana, no kako su i sami osjetljivi, njihova odabranica mora pronaći način kako da mu ravnomjerno uzvrati na osjećaje i geste.

Komentari

▲ Povratak na vrh