Muškarci su tek nakon ove godine spremi za pravu vezu?

Čak je i Jennifer Lopez upozorila na ovu činjenicu!

Slažemo se s devizom da su ‘muškarci s Marsa, a žene s Venere’, jer se toliko puta u stvarnosti pokazalo da smo različiti u mnogo stvari. No isto vjerujemo onoj da se ‘suprotnosti privlače’.

No, te suprotnosti nisu glavni krivac zašto se neka veza ne razvija u ozbiljnom smjeru nego su to – muškarci. Naime, ako je suditi prema posljednjim istraživanjima, koje donosi njemačko izdanje časopisa Elle, postoji okvirna godina do koje muškarci nisu spremni za ozbiljno vezivanje –  a to je 33!

Možda je tome kumovala i izjava slavne pjevačice i glumice Jennifer Lopez koja je u suradnji s aplikacijom za dejtanje Tinder svima dala ‘zlatni’ savjet: prema pop divi muškarci mlađi od 33 godine jednostavno nisu zreli i spremni za ozbiljnu vezu!

Njezin stav potvrđuju i brojni stručnjaci koji ukazuju na dva ključna razloga tome: fokusiranje na izgradnju karijere i financijsku stabilnost. Prije nego što to postignu, spremni su žrtvovati vrijeme za romantiku i ozbiljne veze.

Naravno, ne možemo generalizirati jer sasvim sigurno ima i frajera u 20-tima koji žele ozbiljnu dugoročnu vezu pa čak i brak. Jedino što možemo savjetovati pripadnicama ljepšeg spola, ako naiđu na frajera koji ganja karijeru i bogatstvo, jest: budite strpljive, dame!

Komentari

▲ Povratak na vrh