Komplimenti koje ona želi čuti

Dosta s bezveznim „izgledaš super“, "prekrasna si" ili "najljepša si". Pažljiv muškarac (bez skrivenih namjera) zna što na njoj treba pohvaliti

Koliko puta ste joj baš željeli laskati, a ona je na to samo preokrenula očima? Iako su vam lijepe, prekrasne i bude životnu energiju u vama svaki put kad vam pogled padne u njezin dekolte, na guzu ili struk, zaustavite se i recite nešto kao…

VAŠA VEZANas dvoje smo stvarno dobar tim“

Ne hvalite samo njezine vještine, nego jačate međusobnu povezanost i pokazujete odanost. To će ona znati cijeniti, osobito na početku veze. Poruka koju šaljete jest da ste zahvaljujući vezi s njom bolji čovjek – što vrijedi i za nju kad ste vi u pitanju.

NJEZIN DUH „Svidjelo mi se kako si pomogla našem prijatelju“

Ona voli čuti da je dobra osoba, ne samo prema vama nego i prema ostalima. Oboje ste na dobitku: ona dobiva dokaz da je uistinu cijenite, a vi se podsjećate koliko ste sretni što je ušla u vaš život.

NJEZINO TIJELO „Ova ti haljina ističe tvoje lijepe čvrste noge“

Možda biste joj na prvu dobacili da izgleda seksi, ali zauzdajte se. Komplimentom poput ovog istovremeno hvalite njezin izgled, modni odabir i posvećenost treningu. Ona voli kad primjećujete koliko se trudi.

NJEZINA SNAGA „Impresioniralo me kako si se zauzela za sebe“

Žene se katkad boje da će njihova snaga odbiti muškarca. Vaš će joj kompliment pokazati da niste jedan od slabića koji se boji snažnih žena. Tako ćete joj poslati i signal da ćete joj uvijek čuvati leđa.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh