Kako njezin loš dan pretvoriti u seksi noć?

Put do njezinog srca je jednostavan, ali treba ga znati. Možda će najbolje putokaze pokazati upravo jedna žena koja zna na što one padaju

Prvi korak: ustanite i toplo je dočekajte nakon posla. Ovaj jednostavan potez puno znači jer zrači energijom – uzbuđeni ste što je vidite. Isključite TV i slušajte što vam govori, pomognite prirediti večeru. Jeste već oprali posuđe? Samo hrabro. Krenite – i ne budite sramežljivi jer želite je zainteresirati. Kod mene pali masaža leđa. I najstarija seksualna igračka na svijetu – prigušite svjetlo i upalite svijeću. Sad ste već na dobrom putu.

Snažne romantične geste – da ili ne? Da. Ali ipak ne pretjerujte. Ne možete uvijek u stvarni život preslikati situacije s filmskog platna – zaboravite glasnu glazbu iz kazića ispod njezina balkona ili iscrtavanje srca avionom na nebu iznad skupog restorana. (Zapravo, ovo s restoranom, možda…). Pali sve što pokazuje da ste planirali. (Bacite oko na rezultate ankete ispod ovog teksta.)

Čak i nešto jednostavno poput čestitke: recimo, ako niste spretni s riječima, prepišite stihove koji vam se sviđaju; čestitku ubacite u njezinu torbicu ili je zalijepite na ogledalo u kupaonici. Meni je dovoljna i vrećica omiljenih bombona; dobro tempiran, ovaj potez može biti jako romantičan. Kao alternativa, uvijek vam ostaje vatromet.

Na koje se poznate face žene pale? Odlično pitanje ako želite doznati što žene žele u stvarnom životu… Ja padam na glumca Chrisa Evansa, Kapetana Americu; on je dobar tip, pažljiv i zaštitnički raspoložen, uvijek zna napraviti pravu stvar. Znači odaberite neki film gdje ima zgodnih muškaraca ili muški glumac kojeg ona obožava. Poslije se stvari i fizički (doslovno) razviju, što nije naodmet. Ali dobro razvijeno tijelo ne znači ništa bez pripadajuće osobnosti.

Raznježite je u trenu – Zamolili smo žene da stupnjuju romantične geste; ispada da vam ne treba uvijek puno novca…

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh