I George Clooney započinje dan s kavom i – mijenjanjem pelena!

Zvijezda Nespresso reklame 'Potraga' u kratkom intervjuu otkriva detalje iz svakodnevnog života

Bez obzira radi li se o holivudskoj zvijezdi ili običnim smrtnicima, roditelji male djece na isti način započinju dan – uz šalicu omiljene kave i mijenjanje pelena.  Potvrđuje to i George Clooney, zvijezda najnovijeg Nespresso filma pod nazivom „Potraga“ koji se emitira na više od  30 svjetskih tržišta.

‘Potraga’ je ta želja za izvrsnošću i spremnost na sve kako bi se osigurala najviša kvaliteta, održiva kava. Ovo je prva kampanja koja je pokazala neke od ključnih ljudi koji Nespresso čine izvanrednom kavom u svim fazama Nespresso procesa – od onih koji uzgajaju kavu ili testiraju kvalitetu do onih koji dijele svoju stručnost u buticima. Kampanja ima za cilj istaknuti ovaj poticaj, a Georgeova uloga to oživljava kroz potragu za visokokvalitetnom kavom, prikladnom za kraljicu i njezino kraljevstvo. Markantni Clooney u kampanji je stao uz bok Natalie Dormer, a u pauzama snimanja otkrio je kako se nosi s izazovima roditeljstva i koliko je Nespresso kava važan dio njegove svakodnevice.

Kako je živjeti u Engleskoj?
Volim sve u vezi života u Engleskoj, osim vremena. Sviđaju mi se ljudi. Sviđa mi se gdje živim. Sviđaju mi se svi susjedi, ali čovječe prošlo je 6 mjeseci otkad sam vidio sunce.

Kako izgleda tipično jutro u obitelji Clooney?
Probudim se pa mijenjam djeci pelene. Zapravo, oni promjene moje pelene, a ja onda pripremim kavu za ženu i mene – započnemo dan sa Nespressom ujutro. Nakon toga slijedi puno zabave u pidžamama s djecom. Poslije zapravo i odemo na posao, zato što sada moram plaćati za svu djecu koju imam. Skupa su, znate, trebaju bočice i još svakakve stvari. Kako sam čuo, kad-tad moraju i u školu. Ja nisam išao i ispao sam dobar.

Koje je vaše mišljenje o recikliranju?
U posljednje je vrijeme bilo mnogo rasprava o otpadu i recikliranju, i to  s dobrim razlogom. Znate, s Nespressom radim već skoro 15 godina, a ono što sam oduvijek volio je da su stvarno bili svjesni recikliranja, ali i mnogo drugih stvari. Oni obraćaju pozornost na poljoprivrednike. Odrastao sam na farmi za rezanje duhana i nismo imali planove za umirovljenje, a oni i na to obraćaju pozornost. Recikliranje je uvijek bio važan dio svega ovoga i doista su učinili što je moguće lakšim i prikladnijim da bi mogli reciklirati, a ja im aplaudiram. Jako sam sretan i vrlo ponosan što radim za tvrtku.

Komentari

▲ Povratak na vrh