Horoskop otkriva koji vam je tip žena – odbojan!

Svaki frajer ima svoj (zamišljeni) ideal žene, no postoji i čitav niz karakternih osobina koje će ga odbiti

A kako je sve zapisano u zvijezdama, tako će vam i horoskop (ako još niste otkrili) ukazati koje biste pripadnice ljepšeg spola trebali izbjegavati!

OVAN – samo ne zadirite u njegove navike, razmišljanja i djelovanja. Takve žene kod njega ne mogu dugo ‘trajati’ jer on je taj koji nameće svoj ritam, pravila i ograničenja. Ili se žena treba prilagoditi njemu ili ništa od veze!

BIK – najviše mu na živce idu žene koje su površne, često mijenjaju mišljenje i odluke te su loše volje. Zato u širokom luku izbjegavaju sve one pripadnice ljepšeg spola koje oko sebe šire nervozu, razdražljive su i burno reagiraju na svaku situaciju.

BLIZANAC – Privući će ga samostalna i liberalna žena s modernih shvaćanjima – pa shodno tome kod njega nemaju šanse žene koje su previše konzervativne i sklone tabuima.

RAK – Gotovo suprotno od Blizanaca, Rakovi traže žene posvećene obitelji i tradicionalnim vrijednosti, a zaziru od premodernih žena, jakih karaktera i feministica izraženih stavova tzv. ‘žena tigrica’.

LAV – Odbit će ga žene koje pate za bivšim, ne mare za svoj izgled i koje se postavljaju superiorno nad njime.

DJEVICA – ne voli površne osobe, a definitivno zazire od osoba koje ne teže vlastitom duhovnom i tjelesnom razvoju nego stalno razmišljaju o partijanju… Žena koja njega može uzbuditi, treba prvo uzbuditi njegov um.

VAGA – vrlo mu je bitan fizički izgled, no nikad ne pristaje na kompromis s djevojkom koja nema svoj stil i osobnost, koja je stalno tmurna i zatvorena u sebe… Njemu treba odlučna, dinamična ženu koja je ujedno senzualna i puna života.

ŠKORPION – ovaj znak slovi kao onaj koji ima neobičan ukus, posebno kad su žene u pitanju. Definitivno ga iritira kada žene igraju razne taktike osvajanja, a ne voli ako je ona previše radoznala i želi znati sve što se s njim događa.

STRIJELAC – Ne trpi ljubomorne i posesivne žene te kada mu djevojka priređuje scene. Sve što ga ‘guši’, a to može biti i svađanje oko njegovih prijatelja, njemu je jedan od ključnih faktora za prekid veze.

JARAC – za njega je poznato da se sporo zaljubljuje pa sve žene moraju proći njegov test osobnosti. Jarac ne podnosi žene koje tračaju, nestalne su, rasipne i neuravnotežene, koketiraju s drugima…

VODENJAK – Čak i najljepša djevojka na svijetu, ako je prgava i posesivna, kod njega nema nimalo šanse. Još ako ga ‘napada’ tražeći broj mobitela ili počne planirati svadbu i prije nego izađu na prvi dejt – prekrižena je za sva vremena. No, isto tako, Vodenjak ne voli ni previše stidljive i plahe žene.

RIBE – voli senzualne i ženstvene djevojke, stoga sve suprotno od toga ga odbija. Primjerice, žene koje izgledaju pomalo ‘muškobanjasto’ a uz to imaju loš riječnik, psuju i viču dok govore te koje su stalno nabrijane na nešto kod njih nemaju prolaz.

Komentari

▲ Povratak na vrh