Horoskop otkriva koji će seksi pokret izludjeti svakog muškarca!

Nema šanse da ovim ženskim 'trikovima' odolite!

OVAN – ovo je vizualan znak pa će definitivno ‘pasti’ na seksi rublje.

BIK – hedonisti koji uživaju u slasnim zalogajima obožavaju kad ih draga iznenadi jagodama sa šlagom ili nekim jestivim uljem serviranom – na svom tijelu!

BLIZANCI – oni su ‘zvučni’ tipovi pa će ih uzbuditi kada partnerica slobodno pusti glas – bilo da im priča o svojim seksi fantazijama ili da glasno otkriva koji joj užitak pružate tijekom seksa.

SEKSI GLAS: Malo buke nikome ne bi smjelo smetati!

 

RAK – žude za tim da su voljeni, ali teško stječu povjerenje. Zato će ih povez preko očiju naučiti kao se prepustiti dok mu partnerica stimulira ostala osjetila.

LAV – simbol njihove muškosti njihovi su testisi. Zato vole kad im partnerica posveti punu pozornost ;-)

DJEVICA – uvijek vole stjecati nove vještine pa će rado pustiti partnericu da im pokaže kako ona masturbira, a zatim će rado sami to ponoviti.

VAGA – muškarci ovog znaka vole intenzivno romantična i intimna iskustva bez prevelikih  gesti. Zato će uživati ako im ona dodiruje, primjerice, perineum (dio između anusa i testisa)!

Bicepsi, tricepsi… i perineum

 

ŠKORPION – najvatreniji znak očekuje eksplozije u seksu stoga će ludovati kad mu draga posveti pažnju njegovoj G točki (muška je G-točka odmah pored prostate, a može se pronaći kroz anus). Oni obično pristaju na sve…

STRIJELAC – voli promjene pa će rado isprobavati seks u svim prostorijama u kući, ali i izvan nje. Zabranite li mu seks u krevetu na neko vrijeme, oduševit će se!

JARAC – BDSM teme i ovaj znak zodijaka su kao prst i nokat!

VODENJAK – vole raspravljati o svemu, pa i o seksu. Najbolje je zapisati sve njegove seksi maštarije (čak i one uvrnute) pa ih glasanjem razvrstati u kategorije: ‘trebamo probati’, ‘neka ostane fantazija’ i ‘zabranjeno’.

RIBE – za njega je seks ispod tuša vrhunac igre. I sve poze koje možete ispod tuša izvesti… ;-)

 

Komentari

▲ Povratak na vrh