Hoće li novi James Bond prvi put biti – žensko?

Daniel Craig po posljednji put igra najpoznatijeg špijuna na svijetu, a već se šuška o njegovom nasljedniku, tj. nasljednici...

Daniel Craig će po posljednji put odigrati ulogu najpoznatijeg svjetskog špijuna u filmu “No Time to Die” a već se naveliko kalkulira tko će ga zamijeniti u jednoj od – najpoželjnijih muških uloga.

Iako mjeseci najozbiljnije konkuriraju Idris Elbe i Cillian Murphy, čini se kako bi slavni agent 007 mogao doživjeti – povijesni preokret.

Naime, u priču o nasljedniku Craiga ubacila se i prelijepa glumica Emilia Clarke, koja je svjetsku slavu stekla ulogom kraljice Daenerys Targaryen u HBO-ovoj ‘Igri prijestolja’.
Na pitanje je li ikada razmišljala o tome da odigra ulogu Bonda, Clarke je entuzijastično odgovorila: “Da! Naravno! Dovraga da! James Bond je jedan od onih franšiza koji nikada nije previše cool. Doslovno biste mogli napraviti bezukusnog Jamesa Bonda i on bi svejedno bio cool.”

Uzmemo li u obzir da je nedavno Doctora Whoa (ulogu koja je oduvijek bila rezervirana ua muškarce) utjelovila glumica Jodie Whittaker, te činjenicu da je čak i legendarni James Bond  – Pierce Brosnan – podržao ideju o ženskom agentu 007 – mogli bismo doista dočekati prvog ženskog James Bond au povijest!

Što mislite – hoće li se to i dogoditi? ;-)

Komentari

▲ Povratak na vrh