A najgori temperament imaju muškarci u znaku…?

Oni su izrazito tvrdoglavi, egoisti i baš nikad neće priznati pogrešku, čak i ako su je svjesni... Imate li ijedan od ova tri znaka u horoskopu u svojoj blizini, suosjećamo s vama...

Blizanci
Kada bismo birali stručnjake u laganju, bez konkurencije oni bi osvojili ‘titulu’. Točno znaju što reći kako bi vas pridobili, vole flert i kratkotrajne veze, a po prirodi su vrlo nagli. Ne toleriraju laži drugih, ali sami im često pribjegavaju (ali neće to priznat čak i ako im je život u pitanju!). Sujeta je njihovo ‘drugo ime’!

Ovan
Ovaj ‘rogati’ znak je, shodno tome, vrlo tvrdoglav i sve mora biti po njegovom. Zato su često vrlo sebični, a nastojite li im pokazati da nisu u pravu, mogu čak i postati agresivni. Po prirodi su i velika zlopamtila.

Škorpion
Nijedan se znak tako lako ne može uvrijediti kao Škorpion. Gotovo u svakoj će su situaciji ‘propeti na zadnje noge’, a ako ih netko kritizira ili im dobronamjerno daje savjete smatraju da to radi samo zato što je ljubomoran na njih. Teško zaboravljaju i opraštaju, a i prilično su osvetoljubljivi.

Komentari

▲ Povratak na vrh