9 stvari koje će odbiti svaku ženu

Pamet u glavu i poradite na ovim navikama kako biste izbjegli neugodnosti.

Muškarci i žene vrlo su različita bića i koliko god bi bilo dosadno kada bismo svi bili jednaki, upravo zbog velikih različitosti često dolazi do nesporazuma. Ipak, postoje neke stvari koje muškarci čine, a ženama se od njih diže kosa na glavi. Bijesnu ženu ne želite imati u svojoj blizini, je li tako? Pamet u glavu i poradite na ovim navikama kako biste izbjegli neugodnosti.

Loša higijena

Nema ništa odbojnije od osobe koja ne drži do vlastite higijene. Možete biti lijepi, savršeno građeni i na prvi pogled bez ikakve mane, ali ako su vam zubi zapušteni, imate zadah i očito je da ste četkicu za zube koristili zadnji put prije mjesec dana, radije niti ne započinjite razgovor. Žvakanje žvakaće gume nije isto kao pranje zuba, zato se nemojte niti pokušavati izvući na taj način.

Isto vrijedi i za neugodan tjelesni miris zbog izbjegavanja tuš kabine ili dezodorana. Ljudska rasa je ipak dovoljno napredovala da bi svatko trebao biti svjestan sebe i voditi računa o osobnoj higijeni. Dugi nokti ispod kojih se skriva prljavština također su nedopustivi. A, ukoliko uspijete djevojku odvesti u krevet, pobrinite se da su vaši privatni dijelovi čisti i mirišljavi jer su suprotnom nećete dobiti ono čemu ste se nadali.

Nesigurnost

Nesigurni muškarci nemaju baš dobre šanse kod žena, jedino ako one pate od kakvog kompleksa zbog kojeg vas imaju potrebu tetošiti. Ukoliko stalno tražite potvrdu da ste dovoljno lijepi, pametni, sposobni, dobri u krevetu i slično, samo ćete odbiti ženu. Žene kraj sebe žele imati muškarca koji će ih držati kao kap vode na dlanu, uz kojeg će se osjećati poželjno, sigurno i zadovoljno. Ovakvim ponašanjem ona će se osjećati kao da je dobila dijete na čuvanje, a ne muškarca.

Dakle, dragi muškarci, saberite se! Probleme s nesigurnošću morate riješiti sa samima sobom ili razgovarajte o tome s prijateljima. Žena nije tu da vas odgaja i vodi kroz životne prepreke koje ste trebali proći još u pubertetu.

Ne odgovaranje na poruku

Pošaljete poruku djevojci :“Bok! Što radiš?”; ona odmah odgovori, a vi ne reagirate. Nemojte to raditi. Ako se imate potrebu javiti djevojci, onda to učinite kako spada. Isto tako, ako se ona vama prva javi, odgovorite joj, nemojte je pustiti da čeka.

Kada ne odgovorite na poruku, žena će početi pretjerano razmišljati i analizirati zašto joj se niste javili. Bez ikakvog razloga stvorit ćete si nepotreban problem i nositi se s ljutitom ženom kojoj ćete se zbog neodgovaranja vrlo vjerojatno morati opravdavati još nekoliko dana. Realno, čak i usred najvažnijeg posla ili gužve na poslu, možete odvojiti 30 sekundi za kratku poruku, pa makar to bilo i sa wc-a.

Psovanje

OK, svima nam tu i tamo izleti psovka, pogotovo ako smo nečime iznervirani. No, ako vam je psovka sastavni dio rečenice, tada znači da jednostavno nemate dovoljno bogat vokabular.

Sve se može verbalizirati bez vulgarnih epiteta, trebate samo malo uključiti mozak i potruditi se. Osim toga, bi li vama bilo ugodno da djevojka s kojom ste izašli na piće psuje kao kočijaš? Isto vrijedi i za vas, poradite na vokabularu.

Pričanje o bivšoj djevojci

Svi smo mi prekidali, mirili se, imali teške ljubavne patnje i mislili da se nikada nećemo oporaviti. U redu je spomenuti bivšu, ispričati što se i kako dogodilo s vašom vezom, ali ne pretjerujte. Ako ste izašli s djevojkom, znači da ste preboljeli bivšu, no konstantnim pričanjem o njoj, dajete suprotan dojam. Nikada nemojte uspoređivati sadašnju izabranicu s bivšom. Postoji razlog zašto je bivša dio prošlosti.

Ako vam je to neshvatljivo, tada očito još niste spremni na novu vezu. To je isto u redu, dajte si vremena kako biste riješili neke stvari sa sobom, no nemojte zbog toga novu djevojku dovoditi u neugodnu situaciju. Ona se zbog toga može samo osjećati jadno i vjerojatno se neće više s vama više viđati. Vrlo je bitno naglasiti i da ne smijete ružno govoriti o bivšoj djevojci, to je jednostavno nedopustivo.

Bezobrazan stav prema ljudima koji rade u uslužnim djelatnostima

Vaš odnos prema ljudima govori jako puno o vama. Pogotovo kada je riječ o ljudima koji rade u uslužnim djelatnostima. Sjećate se one: “Išao medo u dućan, nije rekao dobar dan…” Još kao dijete trebali ste naučiti osnove ponašanja i pristojnosti. Ako ste bezobrazni prema prodavačici u trgovini ili konobaru u kafiću, niste postigli ništa osim što ste pokazali koliko je mala vaša vrijednost, a vjerujte nam djevojka koja je s vama u društvu, to će itekako zapamtiti.

Poštovanje i pristojna riječ vrlo su bitni, a dotična prodavačica vam nije kriva za loš dan. Priberite se i znajte da ti ljudi rade svoj posao isto kao što vi radite svoj. Isto vrijedi i za ne ostavljanje napojnica u restoranima. Zbog toga izgledate vrlo škrto a žena će se osjećati neugodno. Ako nemate dovoljno novaca da platite večeru u restoranu, radije isplanirajte romantičnu večeru kod kuće. Po mogućnosti sami skuhajte jelo, nije toliko bitno što će se naći na jelovniku. Bitna je namjera, a najvažnije od svega je da nećete ispasti škrti ili bezobrazni kakvi biste ispali u restoranu.

Predvidljivost

Svima je u životu potrebno malo spontanosti. Baš u tim neplaniranim trenucima često se događaju najbolje stvari, smijete se kao nikada do tada i pamtite taj trenutak zauvijek. Uvedite malo spontanosti u svoju vezu, nemojte uvijek biti predvidljivi. Ako djevojku svaki put izvedete u isti kafić ili restoran, brzo će joj dosaditi.

Zašto se ne biste radije našli u gradu i krenuli u neplanirano istraživanje uličica i trgova. Za ovakve stvari vam nije potreban novac, a ako ste u društvu voljene osobe samo nebo vam je granica. Najbolje od svega je što će ona biti sretna jer ste pokazali kako vam je u njenom društvu ugodno bez obzira gdje ste i što radite. Možda otkrijete i novo omiljeno mjesto za izlazak na koje ćete odlaziti kada se umorite od spontanosti.

Neurednost

Ne morate imati najbolji auto na svijetu, većini normalnih djevojaka neće biti važno kakav auto vozite. Ali ako ju pokupite u autu u kojem nema mjesta za noge zbog prazne ambalaže od sokova, vrećica od čipsa, praznih limenki od piva ili razbacanih papira, to će ju sigurno odbiti.

Isto vrijedi i za neuredan stan. Ako ju pozovete k sebi na druženje ili seks, krevet koji nije posložen ili razbacana odjeća po sobi, definitivno će joj ubiti raspoloženje. Ako ste neuredni i nemarni prema svojim stvarima, ona će steći dojam da ćete i u svim ostalim životnim situacijama postupati kao i prema svojim stvarima – nemarno.

Ne sudjelovanje u razgovoru

Kada razgovarate s djevojkom, morati biti prisutni i aktivno sudjelovati u razgovoru. Ne sluša se samo ušima, morate pokazati da ste zainteresirani za ono o čemu se priča. Nemojte pogledavati u mobitel, prelistavati vijesti ili gledati što se događa na društvenim mrežama. Isto tako, nemojte da vam pogled bježi po prostoriji, ne okrećite se za stražnjicama i nemojte da vam tuđi razgovori djeluju zanimljivije od onog u kojem sudjelujete.

Gledajte svoju sugovornicu u oči i aktivno slušajte što vam govori. Isto tako, nemojte je prekidati usred rečenice, pustite je da dovrši misao prije nego počnete pametovati. Dobar sugovornik zlata vrijedi, a to pogotovo vrijedi kada razgovarate s djevojkom. Ukoliko stekne dojam da s vama može razgovarati o svemu, voljet će vas još više.

Nije potrebno uložiti puno truda kako biste promijenili neke od ovih ružnih navika, potrebno je samo malo samokontrole. Bitno je da shvatite kako niste sami na svijetu, te da vaše ponašanje utječe na osobe u vašoj blizini. Vjerujemo da bi vam u svakom slučaju bilo draže da vam djevojke prilaze umjesto da vas izbjegavaju. Vi ste na potezu, operite zube, ostavite psovke za neku drugu situaciju, s osmijehom platite konobaru i spremni ste osvojiti srce djevojke na koju ste bacili oko.

Komentari

▲ Povratak na vrh