8 stvari koje morate znati o svojoj srodnoj duši

Za početak, zbog svoje se srodne duše osjećate kao najsretnija osoba na svijetu.

1. Srodne duše osjećaju međusobne osjećaje. Čak i ako nešto pokušavate sakriti, vaša će vas srodna duša pročitati u sekundi. Jedan pogled u nju dovoljan je da znate da je ljuta, uzrujana, iscrpljena, posramljena ili nešto deseto. I ne samo da vidite te emocije, već ih i osjećate skupa s njom.

2. Srodne duše mogu uživati zajedno u tišini. Vi dijelite ugodnu tišinu i ne osjećate ni najmanji pritisak neugode koji bi vas tjerao da netko od vas dvoje nešto kaže. Vama je blizina onog drugog i u potpunoj tišini posve dovoljna.

3. Srodne duše mogu komunicirati bez riječi. Dovoljan je jedan specifičan pogled da znate da je izvela neku psinu i da se od vas traži da podržite njenu priču. Baš kao što je dovoljna jedna jedina gesta da prasnete u smijeh. Zašto? Te interne šale razumijete samo vas dvoje i nisu potrebne riječi da biste se shvatili.

4. Srodne duše poznaju međusobne mane. Vrijeme koje ste kvalitetno proveli zajedno bilo je dovoljno da upoznate sve svoje mane, vrline i slabosti. Divite se njezinoj snazi, kao i ona vašoj, a što se slabosti tiče, ne koristite ih jedno protiv drugoga već se svakodnevno međusobno ohrabrujete da budete još bolji.

Ostatak teksta pročitajte na Cosmopolitan.hr.

Komentari

▲ Povratak na vrh