6 prekida veza koje baš nitko ne bi želio doživjeti

Svi smo barem jedno to doživjeli, No, mogu li se vaši prekidi 'mjeriti' s ovim katastrofalnim scenarijima? Vjerujemo da ipak ne mogu. Ili...?

Nijedan prekid veze nikad nije lagan, pa čak i kad obje strane shvate da su se emocije ugasile i da se više ne vrijedi truditi oko zajedničkog odnosa. No, neki prekidi kao da su došli iz najlošijih holivudskih scenarija, a razočarane strane podijelile su ih na popularnom site-u Reddit.

OPREZ: Ako ste osoba koja inače nema povjerenja u vezi, predlažemo da preskočite čitanje ovog teksta!

 

Budimo prijatelji
Jedna od najčešćih floskula kad se radi o prekidu sigurno je rečenica ‘Budimo prijetelji’. Kosa vam se diže na glavi od te rečenice? A zamislite kako je bilo jednom Amerikancu kad mu je supruga, s kojom je bio u braku 13 godina i imao 2 djece, nakon ugodnog spa vikenda i zajedničke masaže u spa centru rekla: ‘Želim razvod. Budimo prijatelji’.

Prekid nakon seksa
A što mislite o prekidu netom nakon seksualnog odnosa? Gadno, zar ne? To je na Redditu priznao muškarac kojemu je njegova zaručnica nakon što su se mazili nakon seksa rekla da se ipak ne želi udati na njega i kako je shvatila da nisu jedno za drugo.

Bijeg nakon seksa
Neki bi možda mogli reći kako su žene doista hrabre kada se odluče nakon seksa priznati da im nije stalo, no što reći kada nakon odnosa ona jednostavno – pobjegne? To je napravila djevojka jednog čitatelja koji je priznao da im veza nije bila baš idealna, no šokiralo ga je kad je shvatio da je ona nestala iz stana dok se on tuširao nakon seksualnog čina. Više mu se nikad nije javila niti odgovorila na njegove SMS poruke.

Nestanak poput duha
Jedan je iskreni čitatelj Redita priznao kako je njegova dugogodišnja djevojka nestala ‘poput duha’ nakon što su se jedne večeri vratili iz trgovine u stan. Dok je on stavljao sladoled i druge potrepštine u ostavu, odjednom je čuo kako su se vrata zalupila. Kad je provirio u sobu nje više nije bilo nigdje, a kad je pogledao kroz prozor na ulicu vidio je kako trči ‘glavom bez obzira’.

‘Čari’ društvenih mreža
Priznajte, bi li vam bilo šokantno da otkrijete kako je vaša djevojka promijenila status na Facebooku kako je u odnosu s nekim drugim (a to niste vi)?

Posuđivanje novaca
Eh da, čekali smo kad će netko spomenuti novac! Rekli bismo da je ova priča ‘klasik’ no prosudite sami – biste li i vi ‘nasjeli’. Naime, jedan je čitatelj priznao kako je njegova djevojka tjedan dana prije nego što je prekinula od njega posudili nekoliko stotina dolara. Naravno, tvrdila je kako tada nije planirala prekid, no znakovito je da je nakon prekida opustošila zajednički stan i iz njega odnijela većinu stvari.

Komentari

▲ Povratak na vrh