5 vaših pitanja o seksu i djevojkama

One nam trebaju, čeznemo i žudimo za njima, ali istovremeno ih tako teško razumijemo. Evo odgovora na samo neka od gomile pitanja koja se vrte u muškim glavama kad su žene i seks u pitanju

Men’s Health redakcija odgovora na vaša pitanja i rješava sve vaše probleme:

1.Nakon seksa samo želim u miru zaspati. Postoji li način da se izvučem od maženja?

Nažalost, ne postoji. Ako vam je stalo do njezinih osjećaja, posvetite joj barem nekoliko  minuta nakon seksa. Poljubite je, zagrlite i recite nešto lijepo. Dok se vaše disanje pretvara u hrkanje, ona će biti sretna i zadovolj(e)na.

2.Volim svoju djevojku, ali ne mogu prestati maštati o drugim ženama. Smatraju li to žene varanjem?

Maštanje o drugim ženama nije varanje ako ne razmišljate prečesto o nekoj određenoj ženi. Žene također razmišljaju o drugim muškarcima i seksu. Možda ne toliko često kao muškarci, ali vjerujte da joj je umom katkad prošao neki glumac ili njezin doktor. Sve je u redu dok ona ne zna za to i dok ne razodijevate očima druge žene na ulici ili u njezinu društvu jer time joj pokazujete da je ni najmanje ne poštujete. Vaše maštarije mogu postati problem i ako počnete razmišljati o drugim ženama tijekom seksa jer u tom slučaju vjerojatno spavate s pogrešnom ženom.

3.Moja nova djevojka nikada se ne ponudi platiti račun, a ja polako padam u bankrot. Hoću li uništiti romantiku ako je zamolim da katkad uskoči?

Realnost može pokvariti romantiku, a račun na kraju romantične večere pravi je udarac realnosti. Teret ne bi trebao biti samo vaš, no naravno da ne želite štedjeti na večerama uz svijeće i ispasti škrti. Pokušajte češće forsirati večere kod kuće. Recite joj da biste voljeli ostati doma i kuhati zajedno, pa u kupnji namirnica podijelite račun. Možete joj i predložiti da se vi pobrinete za vino, a ona za hranu. Najvažnije je postaviti pravila u startu jer ako počnete sve plaćati, ona će se brzo naviknuti na to i uskoro će se podrazumijevati da vi uvijek častite. Malo-pomalo mijenjajte navike i ona će to prihvatiti.

4.Je li glupo snimiti playlistu za seks?

Neukusno je ako playlistu nazovete “mjuza za seks”, no nema ništa neukusno u tome da tijekom predigre stisnete “play” i pustite glazbu prigodnu za situaciju. Napravite listu pjesama koje vas inspiriraju i uzbuđuju, a ako preskočite “Sexual healing” ili “Lets get it on”, ništa neće biti sumnjivo.

5. Koji bi bio najprikladniji način da prekinem sa ženom s kojom sam izašao samo jednom ili dvaput? Je li OK ako samo prestanem uzvraćati na njezine pozive?

Naravno da je to u redu – ako želite ispasti kreten. U protivnom ponudite barem neko objašnjenje poput klišeja da je ona dobra cura, ali vi jednostavno još niste spremni za išta ozbiljno. Karma zna biti poprilično zeznuta stvar i nema je potrebe izazivati… Raščistite račune jer nikad ne znate kad biste se ponovno mogli sresti i u kojoj situaciji.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh