Dečki, u ovim situacijama žene znaju da – niste za njih!

Pronicljivo žensko oko jednostavno zna, a vaši postupci u potpunosti razotkrivaju vaš karakter

1/ Previše pričate?
Navili ste se i ne stajete? Koliko god bili nervozni jer je pred vama potencijalna žena vaših snova, stanite, za Boga miloga,  ona će procjeniti da ste ipak previše okupirani sobom. ‘Svi koji brzo govore uglavnom previše misle o tome kakav će dojam ostaviti, a ne o vama’, objašnjava trenerica javnog nastupa Diane DiResta. Usporite pa ćete i više paziti na to što ćete reći.

2/ Kako ju gledate?
‘Muškarcu koji tijekom razgovora ženu ne gleda ravno u oči teško je povjerovati kako god priča bila dobra’, kaže DiResta. Zato joj uputite seksi pogled, odmah će ga prepoznati i znati što želite.

3/ Kako se ponašate u javnosti?
Flertujete, svi su znakovi da ste u vezi tu, ali je u javnosti ne želite uhvatiti za ruku i(li) na neki drugi šprisan način ‘označiti teritorij’? ‘Cure, to znači samo jedno – nesiguran je ili ga ne zanimate’, savjetuje stručnjak za parove Steve Nakamoto.

4/ Kakvu hranu naručujete?
Moramo priznati da na ovakve stvari rijetko koji muškarac obraća pažnju, jednostavno stoga što uglavnom naručuje ono što voli jesti. No, stručnjaci tvrde kako nas djevojke procjenjuju i na temelju toga što (i kako) jedemo. ‘Frajer koji naručuje meso i pržene krumpiriće čini se kao pouzdan, snažan, ok i (možda) malo previše konzervativan’, otkriva savjetnica za imidž Dianne Daniels. No, ako naručite nešto egzotično, djevojke će vas smatrati spontanim i – spremnim za avanturu. Pa dečki, znate što vam je činiti!

6/ Kakvi ste za volanom?
‘Ne trebamo vam reći da se pripazite bezobraznih komentara na druge vozače na cesti jer se tada iz aviona vidi da imate problem – s agresijom’, upozorava prof. psihologije Leon James. Čak i ako (prirodno) imate nagon za gestikuliranjem – budite suzdržani – neka ona vidi da se znate kontrolirati!

Komentari

▲ Povratak na vrh