5 pitanja koja trebate postaviti curi o njezinom bivšem

Ne, nije to zabadanje nosa u njezine privatne stvari, nego dobar putokaz kako da vaša veza bude bolja

1/ KAKO SI IZGUBILA NEVINOST?
Istraživanje časopisa ‘Journal of Sex and Merital Therapy’ otkriva kako loš prvi seks može izazvati manjak samopouzdanja u seksu, što se kasnije može odraziti na odnose sa drugim seksualnim partnerima. Stoga, bez namjere da ‘gurate nos’ gdje vam nije mjesto, ali u želji da otkrijete je li njezin prvi seks bio traumatično iskustvo ili ne, slobodno joj postavite ovo pitanje, kako biste joj pomogli da prebrodi eventualne strahove i loša iskustva.

2/ JESI LI SE SVAĐALA S BIVŠIM?
Ne trebaju vas zanimati detalji njihovih svađa, ali je dobro da znate koje joj stvari najviše smetaju i što bi moglo biti okidač za svađu. Pokušajte saznati zbog čega najbrže ‘plane’ i jesu li u pitanju njezina nesigurnost ili pogrešni prioriteti.

3/ ZBOG ČEGA NAJVIŠE ŽALIŠ?
Žene uglavnom žale za lošim iskustvima u ljubavnom životu, i ona ih mogu obilježiti za cijeli život. Ako vam, stoga, kaže da joj je žao što se nije bolje ponašala prema bivšem dečku, pri tome vjerojatno misli kkao se prema vama želi ponašati puno bolje.

4/ JESI LI IKAD PREVARILA DEČKA?
Studija časopisa ‘Archives of Sexual Behavior’ otkrila je da je 1 od 5 žena priznala nevjeru. Kao najčešći uzrok navode seksualna nekompatibilnost (49%)! Ako vam to prizna, dobro razmislite o svojim seksualnim apetitima i vašoj seksualnoj kompatibilnosti – jer ne želite da i vas prevari, zar ne?

5/ KAKO JE ZAVRŠILA TVOJA BIVŠA VEZA?
Važan je razlog zbog kojeg je njezina veza završila, kao i tko je prekinuo. Ako je ona prekinula vezu manja je vjerojatnoća da tu vezu nije prebolela i(li) da postoji mogućnost da njezin bivši postane imaginarna treća osoba u vašoj vezi. S druge strane, ako je ona bila ostavljena, imajte malo više razumijevanja ako je preplašena i pomalo rezervirana u vašoj vezi.

Komentari

▲ Povratak na vrh