10 stvari koje možete raditi kada nema sportskih događanja na TV-u

Nema ničega na televiziji, stoga donosimo savjete kako da budete produktivniji – barem do sutra.

Srijeda, 20. srpnja 2016. godine: Ako ste muškarac, čestitamo. Danas je najdosadniji dan u godini. Možda je tamo gdje živite prekrasno vrijeme. Šef vas je možda iznenadio s debelom povišicom. Otvorili su štand sa hamburgerima u uredskoj kantini! No, ništa od toga nije važno, jer je čitav sportski svijet uzeo slobodan dan i sada nemate što za gledati na TV-u.

Nakon sinoćnje odlične All-Star utakmice, košarkaši su ostatak tjedna na pauzi. Europsko prvenstvo u nogometu davno je završilo i nogometaši su na zasluženom odmoru, NBA završava ljetnu ligu, a hokejaši rade što god da rade usred ljeta. (Valjda popravljaju zube.)

Europski kup i Wimbledon su gotovi, a čak i ako ste željeli zaspati uz otvaranje British Opena, morat ćete pričekati.

Ipak, ova situacija ima svijetlu stranu: napokon možete napraviti sve ono što odgađate od… od… no, od tog dana prošle godine.

Donosimo 10 načina kako se nositi s praznim rasporedom.

1. Izađite na romantičnu večeru sa svojom dragom

Mogućnost uspjeha: Prilično dobra. Većina ljudi je na godišnjem odmoru, pa će čak i u finim restoranima biti slobodnih stolova.

I neće vas ometati praćenje razultata na mobitelu, jer nemate što pratiti. Kad ste već tu možete čuti čime se partnerica bavila proteklih godinu dana.

2.Seksajte se po cijeloj kući

Mogućnost uspjeha: Ako ste je osvojili večerom, imate dobre šanse. Odvedite je u kuhinju i ostvarite maštariju seksa na pustom otoku u domaćoj atmosferi.

Ili se poseksajte na podu ispred televizora. Uzbudit će vas pogled na njezine grudi i nećete imati potrebe gledati joj preko ramena kako biste bili u toku utakmice.

Savjet: Nikad se nemojte seksati u dječjoj sobi. Ako ikada saznaju, neće to moći izbiti iz glave i neće više htjeti tamo spavati. Nikad.

3.Napišite roman

Mogućnost uspjeha: Nije toliko mala koliko mislite. Ray Bradbury je napisao Fahrenheit 451 za samo 9 dana. Bacite se na pisanje.

4. Družite se s djecom

Mogućnost uspjeha: Ako su mlađi od 12 godina, uživat će u pažnji. Ako imate tinejdžera s vozačkom dozvolom, zaboravite – otpada.  Ali oni koji ne mogu voziti su vaši, ako ih uspijete izmamiti iz sobe.

Savjet: Radite nešto zajedno – izađite u kupnju, na kuglanje, igrajte mini golf, krenite na planinarenje ili bicikliranje.

5. Priuštite si maratonsko gledanje serija

Mogućnost uspjeha: Vrlo velika. Možete pogledati razne genijalne dokumentarce pa čak ponešto i naučiti.

Naši prijedlozi: Ako ste gledali O.J.-a i Requiem for the Big East, pogledajte Run Ricky Run, autobiografski dokumentarac o enigmi NFL-a Rickyju Williamsu koji nije igrao godinu dana i Into the wild, priču o Terryju Foxu, čovjeku koji je prebolio rak i krenuo u suludu trku po Kanadi.

6. Nazovite mamu

Mogućnost uspjeha: Dobra, ako je nazovite prije 20:30 sati. Ako je ulovite dok je vani još dan, pozovite je na partiju bele. I to spada u sport, zar ne?

7. Očistite fuge između pločica u kupaonici

Mogućnost uspjeha: Ne baš sjajna – u početku. Ali kada shvatite da je tuš kabina potencijalno novo mjesto za seks, odmah ćete prionuti na posao.

8.Isprobajte novi ubojiti trening

Mogućnost uspjeha: 100 posto. Vaša uobičajena rutina se ustalila, a mi vam nudimo stotine novih vježbi koje još niste isprobali.

9. Izvadite zimsku odjeću iz ormara

Mogućnost uspjeha: Loša. Naravno, debele veste vam zauzimaju dragocjen prostor – ali trebat ćete ih već na jesen, koja i nije tako daleko. Ne biste li radije to vrijeme proveli seksajući se po cijeloj kući?

10. Predajte se. Gledajte ono što je na programu umjesto zanimljivih stvari

Mogućnost uspjeha: WNBA, ESPY, beskrajna nagađanja o drugoj polovici košarkaške sezone, i u koliko će utakmica Warriorsi pobijediti iduće sezone.

Ako gledate Sportsku televiziju, onda ste „očajan ovisnik o sportu“. Nema veze – ali zapamtite da se „očajni ovisnik o sportu“ i „seks po cijeloj kući“ međusobno isključuju.

Komentari

▲ Povratak na vrh