San o sudjelovanju na New York City maratonu ispunili smo…

Drugu godinu zaredom vaš najdraži časopis Men's Health ispunjava snove strastvenim trkačima i jednu osobu vodi na najprestižniji maraton na svijetu - New York City maraton, koji se ove godine održava 3. studenog!

Prilike da trčite ulicama Velike jabuke doista su rijetke u životu jer je selekcija prilično rigorozna, no Men’s Health, najbolje građeni časopis za muškarce, odlučio je jednom sretniku ili sretnici dati priliku da ih besplatno pripremimo i odvedemo na start utrke – 3. studenog 2019. godine!

Na naš su portal stigle doista brojne prijave svih onih koji su željeli testirati svoje tjelesne i mentalne granice na zahtjevnih 42,2 kilometra, a stručni žiri je pomnim razmatranjem odabrao – Maria Malčaka iz Zagreba!

Tako će Mario ostvariti svoj san da kao jedan od 50 tisuća natjecatelja fascinantnog maratona trči ulicama Velike jabuke, a u pripremama će mu pomoći i naši partneri: Biotrening, Mentalni trening, Hydra, Saucony, Samsung, Itami i Trčaona!

Čestitamo Mariju i zahvaljujemo svima vama koji ste se prijavili. Možda nekome od vas bude sretnija sljedeća godina jer – treća je sreća!!!

Više o našem kandidatu Mariju Malčaku pročitajte u tiskanom izdanju Men’s Healtha koji je na kioscima 31. svibnja!

#menshealthcroatia
#mojprvinycmarathon

#trkomuformu
#tkotrcizlonemisli
#biotrening
#mentalnitrening
#trčaona
#samsung
#sauconyoriginals_hrvatska

Presretni Mario Malčak (u sredini) jedva čeka da krene s pripremama za svoj prvi maraton

 

Komentari

▲ Povratak na vrh