Prilika života: Men’s Health vas vodi na New York City Marathon!

Drugu godinu zaredom vodimo jednog čitatelja na najprestižniju utrku na svijetu! Prijavite se i možda baš vas odaberemo, pripremimo i odvedemo na New York City maraton 3. studenog 2019.

U svijetu trčanja postoji ‘sveto trojstvo’ kada su u pitanju trkački maratoni – a New York City maraton, uz onaj bostonski i londonski, definitivno je jedan od najprestižnijih na svijetu!

To je ujedno i najveći svjetski maraton jer svake godine na njemu nastupi više od 50 tisuća trkača i trkačica iz cijelog svijeta, premda se redovito prijavi više od 150 tisuća natjecatelja. I dok jedan dio trkača na utrku može upasti samo zahvaljujući svojim vrhunskim rezultatima tek mali dio sretnika može to ostvariti preko ‘lutrije’!

Prilike da trčite ulicama Velike jabuke doista su rijetke u životu jer je selekcija prilično rigorozna, no najbolje građeni časopis za muškarce već drugu godinu za redom jednom sretniku ili sretnici nudi priliku da ih besplatno pripremimo i odvedemo na start utrke – 3. studenog 2019.!

Časopis i portal Men’s Health stoga pružaju priliku svima koji žele testirati svoje tjelesne i mentalne granice na zahtjevnih 42,2 kilometra da se prijave putem našeg obrasca za prijavu (niže), popune svoje osobne podatke te napišu nam zašto bi željeli trčati NYC Maraton. Kreativni natječaj traje od 2. svibnja 2019. godine do 24. svibnja 2019. godine!

Uvjeti za prijavu:

  • Niste nikad sudjelovali na NYC maratonu
  • Istrčali ste 3 polumaratona u posljednje 3 godine

Časopis/portal Men’s Health i Trčaona odabrat će čitatelja/čitateljicu koji će otputovati u New York i sudjelovati na NYC maratonu 3. studenog  2019. godine.

Više o Pravilima Natječaja pročitajte ovdje.

Partneri ovog projekta su Biotrening, Saucony Original Hrvatska, Hydra, Itami, Almagea i Trčaona!

#menshealthcroatia
#mojprvinycmarathon

#trkomuformu
#tkotrcizlonemisli
#biotrening
#mentalnitrening
#trčaona

 

Komentari

▲ Povratak na vrh