Srpanjski Men’s Health daruje svim čitateljima motivacijsku narukvicu

Pripremite vaše tijelo za plažu uz Men's Healthov 31-dnevni plan treninga za veće bicepse, šira ramena i čvršći core.

Uz srpanjski Men’s Health odvažite se na ljetni fitness izazov! Pripremite vaše tijelo za plažu uz Men’s Healthov 31-dnevni plan treninga za veće bicepse, šira ramena i čvršći core. Novi Men’s Health svakom čitatelju donosi motivacijsku narukvicu na dar. Stoga trk na kioske!

Za lijepog sunčanog dana samo je jedno mjesto gore od ureda – teretana. Stoga siđite sa stepera, ostavite se utega i izađite u prirodu. Vjerujte, tako ćete puno brže doći u formu. Istraživanja pokazuju da vježbe na otvorenom prže više kalorija od vježbi u teretani, a i poboljšavaju vaše raspoloženje. Stoga smo zatražili neke od najboljih svjetskih trenera da prirede jednomjesečni program – ljetni fitness izazov za vas, naše čitatelje, ali svako ponavljanje, svaki korak moraju biti obavljeni na otvorenom, a ne u zagušljivoj teretani.

Sljedeći 31 dan rezervirajte si od 15 do 60 minuta dnevno i izvedite sve do jednog treninga. Ako budete dosljedni, s ponosom ćete na plaži svući majicu i pokazati što ste postigli. Motivacija je u vama, a narukvica s porukom Biti fit lavovski je posao koju vam daruje srpanjski Men’s Health neka bude posjetnik na nju!

Pet klopki zbog kojih se debljate. Kako izbjeći velike prijetnje koje život upućuje vašem struku i ostati vitki zauvijek? Klopka br. 1 glasi puno radite: osobe koje rade više od 40 sati tjedno imaju 8 posto veću vjerojatnost da budu pretile, pokazalo je istraživanje američkih Centara za kontrolu bolesti. Klopka br. 2 glasi pronašli ste srodnu dušu: ne biste bili prvi koji ste se usvinjili jer ste se sparili. Lakše je uživati u hrani koju volite ako imate partnera u zločinu. Klopka br. 3 – postajete sve stariji i stariji: od svoje 25. do svoje 60. godine muškarci se udebljaju jedan kilogram svake dvije godine, kaže istraživanje Sveučilišta Duke. Dok navršite 50., uz svoju hipoteku mogli biste nositi dodatnih 15 kila…

Potražite novi Men’s Health s Polleo Sport motivacijskom narukvicom na dar na svim kioscima od 24. lipnja!

Motivacijska narukvica

Komentari

▲ Povratak na vrh