Pogledajte lika koji međunožjem zaustavlja drveni stup

Što sve neće napraviti za Kung Fu, ha? Uglavnom, zgrčite se i primite za "ponos i diku" dok gledate ovaj video.

Istina, 2017. je tek krenula, ali bez obzira, ovo nam je dosad najdraži video u ovoj godini. Istovremeno, to je i jedan od najužasnijih videa ove godine, jer ipak smo mi milosrdni i zabrinuti muškarci s testisima i osjećajima. Naročito nakon što smo vidjeli Kineza kako mirno stoji dok se ogromni drveni stup zabija u njegovo međunožje.

Tko zna kako bi sve ovo završilo u zapadnom svijetu, ali budući da je ovaj video iz Kine, izgleda kao ultimativni prikaz Kung Fu vještina. Čak smo se u jednom trenutku zapitali je li vrijedno podvrgnuti se udarcima balvana u “zvončiće” kako bi svladali ovu drevnu borilačku vještinu. Ipak, ubrzo smo zaključili: hvala, ali ne hvala.

U priloženom videu ćete vidjeti čovjeka u crnom odijelu koji čučne i u miru i tišini čeka udarac balvana “u sridu”. Primijetite kako prilikom udarca ne pokazuje nikakvu bol, niti bilo kakvu emociju, već odguruje drveni stup kako bi ga pripremio za još jedan zalet u njegov “ponos i diku”. I još jedan, i još jedan…

Pitate se: je li on mazohist ili je sve ovo prevara? Ni jedno ni drugo. Naprotiv, on je ustvari predani praktičar “Čeličnog međunožja”, Shaolin Kung Fu tehnike koja pomaže muškarcima da se naviknu na udarce u jedno od najosjetljivijih dijelova tijela. Jer navodno se i Kung Fu ratnici iz zabave udaraju između nogu.

I još jedna stvar na kraju: zgrčite se i primite za jaja dok gledate ovaj video.

Komentari

▲ Povratak na vrh