Samo na MensHealth.hr: “Kalorije sam trošio plivanjem, ronjenjem i kajakarenjem”

Nakon ljetne pauze Kedžo nastavlja s treninzima u Zagrebu, i to pod nadzorom Men's Health urednika fitnessa Marina Bašića.

Nekima je godišnji odmor tek krenuo, a neki se vraćaju s mora i kreću s novim izazovima. Odnosno, nastavljaju sa starim izazovima, kao što je onaj Damira Kedže, koji je uz pomoć portala MensHealth.hr odlučio izgraditi tijelo iz snova.

Početak njegovog izazova organiziran je u Rijeci, a nakon ljetne pauze Kedžo nastavlja s treninzima u Zagrebu, i to pod nadzorom Men’s Health urednika fitnessa Marina Bašića. Prije nego se “odjavio” s jadranske obale, Damir Kedžo nam se javio s kratkim blogom:

Ljeto je uzelo maha. Odmor je zaista bio odmor. Potkralo se i tosteva, čokoladnih namaza, gaziranog… Ali zbilja se nisam opterećivao. Znajući što me čeka s nastavkom treniranja kod Marina Bašića u Zagrebu, potpuno sam se opustio.

Istina, plivanje, ronjenje, kajakaranje i ostale ljetne radosti ipak troše ponešto kalorija, pa situacija ipak nije poprimila razmjere opće katastrofe. A na meniju se našla i riba, koju do sad nisam jeo. Stvari se mijenjaju i na tom polju.

Odmor nije bio potpun, s ekipom sam polirao spot za svoj novi single ”Ronim na dah”. S obzirom na ”odličan” signal u zabačenoj hvarskoj uvali, to je bila prava avantura. Prezadovoljan sam postignutim, nadam se da će se svidjeti i vama.

Komentari

▲ Povratak na vrh