Novi Men’s Health već pod jelkom!

Nismo se mogli strpiti do posljednjeg petka u mjesecu, odlučili smo siječanjski Men's Health završiti ranije kako biste ga stigli pročitati na miru, prije božićnih i novogodišnjih gozbi.

Nismo se mogli strpiti do posljednjeg petka u mjesecu, odlučili smo siječanjski Men’s Health završiti ranije kako biste ga stigli pročitati na miru, prije božićnih i novogodišnjih gozbi. Pročitajte kako su se ove godine “počastili” naši sugrađani Jurica Čiček i Ivan Jurišić – prvi je treninzima i prehranom “skinuo” 42, a drugi čak 60 kilograma!

Iako je vani debeli “minus”, Petar Bruno Basić ne staje s treninzima na otvorenome i savjetuje vas kako “preživjeti” zimu. Ako biste radije trenirali u toplome, ali nemate vremena, Matej Filipčić je pripremio za vas 20-minutni trening nakon kojeg ćete zaspati poput bebe (nakon hranjenja). Za one kojima ni to nije dovoljno, Davor Grabovac je osmislio HIIT trening od 8 vježbi, znakovito nazvan “brzi i žestoki”. Naš urednik fitnessa Marino Bašić vreba na kraju časopisa s primjerom treninga iz svog novog sustava Basic Training for Life – vježbi je 15, a ritam je paklen!

Naša stalna kolumnistica dr. Lejla Kažinić Kreho pojašnjava zašto naše tijelo voli alkalnu hranu, a MH-ova urednica prehrane Patricia Lucija Tomasović uči vas pripremiti zdrave brownieje i kako kombiniranjem namirnica obroke učiniti još hranjivijima.

Jesmo li što zaboravili? Naravno da jesmo – kako vam izgleda naša mlada skijaška nada Filip Zubčić na naslovnici? Vidjeli smo ga uživo u teretani, ondje izgleda uistinu impresivno, nadamo se da smo dio atmosfere uspjeli prenijeti tekstom i fotografijama!

Komentari

▲ Povratak na vrh