Njezina guza ‘vrijedi’ 27 milijuna dolara, a tek noge…!!!

Dizanje utega za nju je prava sitnica, a višegodišnji naporan rad na klesanju besprijekorne linije priskrbio joj je enormne svote dolara!!!

Službeno je nazivaju fitness kraljicom, a da je tako svjedoči svaki novi video iz teretane koji 50-godišnja latino diva objavi na društvenim mrežama.

Jennifer Lopez koristi svaki dan za vježbanje i klesanje savršenog tijela, čak i na napornim turnejama ili tijekom snimanja filmova. Glumica i pjevačica je tako objavila još jedan u nizu videa iz teretane a ovaj put je otkrila kako radi nožni potisak. Sa svake strane stoje utezi od ukupno 60 kg što je, kako možemo vidjeti, za J. Lo prava sitnica.

 

 

View this post on Instagram

 

Just another Tuesday… After work workout. 💪🏽

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 5, 2019 at 4:43pm PST

To je još jedan dokaz da se svaki uloženi napor na koncu isplati jer svoj savršen izgled J. Lo je dobro naplatila i dodatnim izvorom zarade. Naime, osim što je od svog imena napravila brend, svaki je dio tijela dodatno osigurala i unovčila. Prema pisanju američkih medija, procjenjuje se kako J. Lo danas vrijedi 360 milijuna dolara – samo je stražnjicu osigurala na 27 milijuna dolara, a svaku minutu pojavljivanja njezinih nogu u reklamama naplaćuje – milijun dolara!!!

 

 

View this post on Instagram

 

Just one cheek…😉 #mybirthdaysuit #itsmypartytour #Antalya Beautiful show last night in Turkey!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 7, 2019 at 12:55pm PDT

Da bi imala besprijekorno tijelo, Jennifer godinama pazi na svoju prehranu, ne jede prerađenu hranu i jede samo organsko. Primjerice, njezin se ručak sastoji od lososa i puno povrća, poput brokule, paprike i tikvica s faširanim mesom dok za večeru bira protein – piletinu na razne načine.

Uz ovakvo tijelo apsolutno nam je razumljivo da ga što više želi pokazati i inspiritati svojim uratcima iz teretane i svojih – više od 104 milijuna pratitelja na Instagramu!!!

 

Komentari

▲ Povratak na vrh