Najbolja fitness investicija za sve koji nemaju vremena!

Kad nema utega tu je - traka za pretjecanje! Laka, prenosiva i jednostavna za uporabu- to je TRX traka. Iskoristite pametni trening vlastitom težinom i vježbajte bilo kad i bilo gdje

PPS:  ČVRSTO SE DRŽITE I OZBILJNO PRŽITE MIŠIĆE PODLAKTICA

MIJENJAJTE – Naučite ove varijacije i osigurajte se protiv slabih točaka pri pokretu kako biste svaki put glatko odradili sva ponavljanja

 

1/ BOČNI IZDRŽAJ S ROTACIJOM
3 serije po 10 ponavljanja za svaku stranu 

Stavite oba stopala u ručke TRX-a, laktom se oslonite o pod, a drugu ruku ispružite uvis. Podignite kukove i ruku koja je bila podignuta provucite ispod sebe, pa se vratite u početni položaj. Napravite sljedeće ponavljanje.

2/ KONTRAZAVESLAJ NA JEDNOJ RUCI
3 serije po 10 ponavljanja na svakoj ruci 

Primite ručku TRX-a jednom rukom i podvucite se pod traku pružajući noge. Drugu ruku podignite uvis. Povucite se rukom prema gore, držeći torzo i noge u istoj ravnini. Vratite se u početni položaj.

3/ PLIVAČKO POVLAČENJE
3 serije po 15 do 20 ponavljanja

Vrijeme je da ubrzate metabolizam. Primite ručke TRX-a ispruženim rukama i nagnite se unatrag. Podižite se privlačeći prsa prema ručkama, držeći mišiće corea stegnutim. U završnom položaju laktovi trebaju biti uz tijelo.

4/ POTISAK KUKOVIMA NA JEDNOJ NOZI
3 serije po 10 ponavljanja na svakoj nozi

Kalorije ćete uspješno spržiti i koristeći noge. Sjednite ispred trake i petu jedne noge stavite u obje ručke. Lezite na leđa, s koljenom iznad kukova savijenim pod pravim kutom. Drugu nogu ispružite uvis i gurnite se kukovima prema gore.

 

OPIPLJIVI REZULTATI
Trening vlastitom težinom ima i znanstvenu osnovu. Evo nekoliko primjera:

 1. ČVRSTE OSNOVE
  Nestabilnost oslonca jača ligamente oko glavnih zglobova, kao i okolno tkivo. Osim toga, povećava i neuromuskulaturnu aktivnost.
 2. VIŠENAMJENSKO MAJSTORSTVO
  TRX traka učvršćuje se u jednoj točki, stoga je tijelo prisiljeno angažirati mišiće u sve tri ravnine: sagitalnoj, frontalnoj i transverzalnoj. To je sjajno za balans snage.
 3. IZMJENE I DOPUNE
  Kako biste konstantno napredovali u prženju sala, kod TRX trake težinu treninga mijenjate promjenom kuta, visine i brzine ponavljanja.
 4. PRIPREMA
  TRX traka idealna je za pripremu tijela za složenije i vježbe koje uključuju više mišićnih skupina. Koristeći traku, jednostavnije ćete i preciznije proći pokrete koji imitiraju pokrete složenijih vježbi.
 5. KERAMIKA
  TRX traka na kušnju stavlja trbušnjake i manje stabilizatore jer se tijelo bori protiv varijabilne sile. Mišići su dulje kontrahirani, što prži dodatne kalorije.

Komentari

▲ Povratak na vrh